Autor: Ondřej Zlámal Foto: Ladislav Nussbauer   Vloženo dne: 8.11.2016

Dalším soupeřem Slavie bude v rámci osmého kola Chance futsal ligy Nejzbach Vysoké Mýto. Do Edenu v pátek večer přijede pátý tým tabulky, který má ovšem na svém kontě v této sezoně už několik zvučných výsledků. Svěřenci trenéra Romana Párala dokázali v domácím prostředí zvítězit nad Benagem 2:1, vyhráli také venku na Spartě 5:4. Vyrovnaný souboj odehráli doma také s Chrudimí. Zatím futsalisté z Vysokého Mýta nasbírali 11 bodů a mají vyrovnanou bilanci 3-2-2.

Stejně jako Slavia také Nejzbach v minulém kole remizoval, když musel dotahovat vedení soupeře. Třinec v Mýtě vedl 2:0, trenéři pak přeskupili řady a tým dosáhl na remízu 2:2.

K tradičním oporám našeho pátečního soupeře patří především Petr Vladyka, který v minulosti působil ve fotbalové Slavii. On sám měl velký podíl na vítězství nad Spartou.V posledním kole odehrál svůj 400. zápas! Vzájemný souboj bude napínavý i díky tomu, že se sejdou reprezentační gólmani – za Nejzbach nastupuje ostřílený Libor Gerčák.

„Věřím, že dokážeme využít pozitivní náladu, kterou jsme si přivezli z Hodonína po té, co jsme dokázali zvrátit nepříznivý vývoj a budeme chtít vyhrát,“ věří v úspěch trenér Martin Brychta. „Bude nám chybět Ondřej Míča, ale myslím si, že máme možnosti, jak ho nahradit. Čeká nás těžký soupeř, který působí kompaktním dojmem. Spoléhá se na opory, kterými jsou především Vladyka a Gerčák, v poslední době se mi ale líbí i výkony mladých hráčů jako jsou Kubát a Novák, vepředu si musíme dát velký pozor na Merkla,“ dodává slávistický kouč.

Utkání začíná v pátek 11. listopadu v hale v Edenu od 20 hodin. Vedení klubu se snažilo předejít střetu se zápasem fotbalové reprezentace, přeložení ale nebylo možné.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700