Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 22.2.2017

Základní část Chance futsal ligy se blíží neúprosně ke svému konci. Zbývají odehrát čtyři kola, každý bod bude mít ve vyrovnané tabulce cenu zlata. Jedním z posledních čtyř soupeřů Slavie bude Nejzbach, se kterým se červenobílí utkají na jeho půdě v pátek od 20 hodin.

Pro trenéra Martina Brychtu to bude svým způsobem domácí zápas. „Všechny v Mýtě samozřejmě dobře znám, oni znají mne. Jsem tam doma, bude to z tohoto hlediska pro mne atypický zápas. S Nejzbachem nemáme dobrou bilanci, hrají stylem, který nám nesedí - doma vyznává tvrdou, aktivní přístupovou hru na hráče. Je tam navíc menší prostor, který takovému stylu vyhovuje,“ popisuje to, na co svůj tým v tomto týdnu připravuje. Z hráčů musí navíc dostat zklamání z nevydařeného duelu s Tangem.

„Musíme se s tím vším vyrovnat lépe než v zápase s Tangem. Už jsme o tom mnohokrát mluvili, liga je letos vyrovnaná, o každý bod se musíme porvat. To platí i o tomto zápase,“ dodává.

Utkání navíc bude soubojem dvou reprezentačních brankářů Ondřeje Vahaly a Libora Gerčáka. „Chceme konečně vyhrát. Opět nevíme, v jaké sestavě nastoupíme, protože máme kádr pokaždé jiný. Buď je někdo nemocný, zraněný nebo vykartovaný. Sestava se krystalizuje během týdne, což má asi většina mančaftů, ale u nás mi to přijde už dost extrémní. V Třinci na výhru bylo, ale neproměňovali jsme šance. Chceme hrát v pátek podobně. Vyvarovat se chyb a jezdit po zadku. Zkusíme vydřít tři body,“ popsal situaci v táboře domácích o něco zkušenější Gerčák.

Nejzbach je v současné tabulce na osmém místě, má o tři body méně než Slavia. V listopadu skončilo vzájemné utkání v Edenu nerozhodně 2:2, góly dali Hudson, Brychta a za hosty Ráliš a Novák. Slávisté vyrovnali v samotném závěru utkání.

Průběh utkání budete moci sledovat na našem twitterovém účtu.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700