Vloženo dne: 15.11.2018

Samozřejmě, že nejideálnější je navštívit utkání osobně a povzbudit svůj tým přímo ve sportovní hale. V tomto věříme fanouškovské základně sešívaných barev, že i na tribuně plzeňské haly Lokomotiva, kde hrajé svá domácí utkání Interobal, bude slyšet a vidět. Pokud se do Plzně nechystáte, můžete dnešní utkání, které začíná ve 20:00, sledovat v přímém přenosu na obrazovkách ČT Sport.

Slavia jede do Plzně v plné síle, a bude se chtít poprat o další ligové body. „V Plzni nás nečeká nic snadného, Interobal se po špatných výsledcích v úvodu sezony dává dohromady a bude chtít bodovat i proti nám. My jsme v těžkých zápasech v této sezoně ještě nebodovali, proto jsme odhodlaní to dokázat proti Plzni. Domácí budou hrát svůj typický agresivní a nátlakový futsal, na který jsme se na tréninku připravovali. Myslím si, že diváci v hale i u televizních obrazovek se mohou těšit na hodně atraktivní a napínavý zápas,“ vyhlíží čtvrteční utkání Martin Směřička.

Jak informuje web soupeře, Slavia se drží v popředí tabulky. Po pěti utkáních má celkem 9 bodů za tři výhry a dvě prohry. V případě výhry Interobalu by se tak bodová konta obou mužstev vyrovnala. Slávisté v úvodním utkání sezóny porazili Helas Brno, poté nováčka z Liberce, následně prohráli se Spartou a Teplicemi a v posledním utkání vyzráli na druhého nováčka z Ostravy.

V minulé sezóně dokázal Interobal obě utkání se Slavií těsně zvládnout. Po výhře 6:5 v Praze vyhrála Plzeň druhý vzájemný souboj 2:1 v západočeské metropolí.

V současnosti oba kluby pojí Vojtěch Turek, který je v Plzni na hostování právě ze Slavie. ,,Bohužel kvůli dohodě prezidentů obou klubů nebudu moci nastoupit. Samozřejmě, že bych se chtěl proti Slavii ukázat, bohužel dohoda je dohoda. Klíčové pro Plzeň v tomto utkání bude, jak bude bránit a vycházet z obrany, protože zápasy vyhrává defenzivní stránka.”

Nejistý je stále start u Lukáše Rešetára, který začal po zranění trénovat teprve minulý týden.

,,Byl bych rád, aby hráči pokračovali v té chuti, kterou měli při zápase s Libercem. Nezbytné bude nasazení a vůle k tomu, abychom toto utkání dokázali vyhrát. Zároveň bych chtěl pozvat všechny fanoušky, protože nás čeká velmi těžké utkání,” prozrazuje před utkáním trenér David Frič.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700