Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 25.4.2024

Přijďte do Edenu v pátek večer fandit Slavii v klíčovém duelu semifinálové série proti mistrovskému Interobalu Plzeň! Výkop utkání je ve 20 hodin! V prvním střetnutí v Plzni padlo šestnáct branek, domácí si připsali první bod za výhru 10:6. Slávisté ale vyhráli druhý poločas a budou chtít na něj navázat také v domácím prostředí.

Nejproduktivnějším hráčem play-off je před druhým zápasem slávista Jan Křemen (4+8) společně s plzeňským Tomášem Vnukem (5+7) s dvanácti body. Ve všech pěti zápasech letošního play-off vstřelil po jedné brance Martin Brychta, stejně jakou současný vedoucí mužstva zaznamenal pět gólů také zlatý slávistický junior Lukáš Kuča. Čtyři přesné zásahy má na svém kontě Filip Havrda, v posledním zápase se trefil také Tomáš Kuchta.

Nejlepšími střelci v play-off jsou v plzeňském dresu s pěti brankami Tomáš Vnuk a Vitinho. Tři branky vsítil také Lukáš Rešetár, který po skončení této sezony oznámil konec své bohaté kariéry. Nejméně jednu branku už v zápisech ze zápasů vyřazovací části má už jedenáct futsalistů západočeského klubu.

Komentáře před zápasem:

Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Musíme do zápasu jít s maximálním nasazením, které play off vyžaduje. Když pustím do hry mladé kluky z juniorky, tak palubovku žerou. Tak to ale musí být od všech hráčů. Myslím si, že někteří se do takového správného nastavení pro play-off v prvním zápase prostě nedostali. Nechci tím říct, že to vypustili, ale ten potřebný drajv tam prostě nebyl. Ten čekám od všech v druhém zápase v Edenu."

Michal Holý (Interobal): "V pátek chceme udržet koncentraci po celý zápas, v prvním utkání jsme hlavně v druhé půli některé situace řešili hodně vlažně a to by se mohlo vymstít. Chceme semifinále ukončit v nejkratší možné době, takže si jedeme pro vítězství."

SK Slavia Praha - SK Interobal Plzeň
pátek 26. dubna 2024 20 hodin Sportovní hala Slavia
semifinále play off 1. Futsal ligy, 2. zápas, stav série: 0:1

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700