Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 17.5.2012

Vítězstvím ERA-PACKu Chrudim poměrem 6:1 skončilo první finále Chance Futsal ligy. Domácí šli rychle do vedení a nikoho nenechali na pochybách, že si jdou pro první výhru, Bohemians zlomila třetí branka, kterou vstřelil Roman Mareš z poloviny hřiště chvilku před přestávkou. Sedminásobný mistr nechtěl nechat nic náhodě a ukázal, že za ziskem dalšího titulu hodlá jít velmi rázně. Již ve 3. minutě rozjeli bratři Marešové akci, která skončila u Douglase, který uklidil míč do sítě - 1:0. A když o tři minuty později skóroval i Michal Mareš, který využil přihrávky Cacaua, byla situace hostů poměrně komplikovaná. Ti na situaci reagovali a již po čtvrthodině hry začali hrát bez brankáře. Jenže ani to jim gólový úspěch nepřineslo. A když už se zdálo, že poločas skončí dvougólovým vedením domácích, napřáhl z poloviny hřiště Roman Mareš a k překvapení všech míč zapadl pár vteřin před sirénou do Vozárovy branky - 3:0.

To značně ovlivnilo utkání, protože třígólová ztráta proti tak zkušenému celku jako má Chrudim, se jen těžko dohání. Hosté pokračovali v power-play i po změně stran, ale už ve 24. Minutě domácí Max rozeběhl akci, při níž našel volného Michala Mareše a ten zvýšil na 4:0. To už bylo o vítězi utkání téměř rozhodnuto, jak přiznal po utkání i trenér Bohemians Bartošek, přesto Pražané dál zkoušeli hru bez brankáře. To, ve spojitosti se špatnou rozehrávkou, ovlivnilo i skóre. Nejprve Douglas a čtyři minuty před koncem i Cacau vystihli přihrávky hostujících hráčů a zasouvali do obkryté branky. Až minutu před koncem se prosadili i hosté, když odražený míč po akci Štveráka zasunul do sítě Václav Bellada.

Chrudim tak vede v sérii 1:0, druhé utkání finále se uskuteční již v pátek, kdy od 19:00 hod. začne utkání v hale v Praze - Hájích. I tento souboj bude přímým přenosem přenášet program ČT4.

ERA-PACK Chrudim - Bohemians 1905 6:1 (3:0)
Branky: 3. Max, 9. Mareš M., 20. Mareš R., 24. Mareš M., 26. Douglas, 36. Cacau - 39. Bellada V.
ERA-PACK: Meller, Ždánský - Mareš R., Popelka, Max, Vladyka (C), Cacau, Douglas, Rešetár, Mareš M. II., Slováček, Mareš M.
Bohemians: Vozár, Bellada J. - Kopecký, Pleyer, Štverák, Novotný, Junek, Stejskal, Koudelka, Zapletal, Bellada V.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700