Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 9.5.2011

 

Jak už to tak bývá, blíží se konec sezóny a tak je na čase se trošku ohlédnout za výkony a výsledky našich mužstev. Tým U-16 jsme před sezónou složili z úplně nových hráčů a oproti loňské sezóně zůstal pouze brankář Pytloun. Mužstvo se ve své soutěži prezentovalo střídavými výkony, což bylo způsobeno zejména zapracováváním nových hráčů za pochodu. I přesto jsme dokázali odehrát velmi dobrá utkání, ale na postup to letos nestačilo. Až na vyjímky jsme hráli s hráči o rok mladšími takže by výsledky mohly přijít příští sezónu, protože to bude prakticky pro celý tým poslední ročník v kategorii U-16.

U-18

Tento tým také doznal několika významných změn a troufnu si tvrdit, že jsme opět v naší skupině předváděli nejpohlednější futsal. Bohužel se nám nevyhla zbytečná oslabení v podobě dvakrát nesmyslně vyloučeného Míčy(v letošním ročníku mu chyběla disciplína), vyloučeného Vejvody a pak zbytečného oslabení o Zapletala, kterého nám na klíčové zápasy nepustilo A mužstvo. Připočteme-li k tomu manažerské selhání prezidenta Kolmana, který nezařídil na klíčový turnaj uvolnění hráčů z Kladna, bylo letošní působení v soutěži pro naše hráče velmi hořké. Bohužel jsme v dostupných podmínkách vytěžili maximum a nepostoupení do final four leží letos plně na vedení futsalové Slavie :-/

C mužstvo:

Mužstvo, složené převážně z hráčů U-16 nabírá ve své soutěži futsalové zkušenosti. Na podzim jsme utkání prohrávali vždy velmi těsně. Současné umístění v horní polovině tabulky je zcela zasloužené a tato soutěž absolutně splňuje zapojování mladých hráčů do futsalu.

B mužstvo

V letošním ročníku jsme vůbec poprvé postavili tento tým hlavně na hráčích celku U-18. Cílem bylo zapracovat mladé hráče a to se nám letos povedlo. Vítězství v soutěži 3 kola před koncem je pro mě velmi cenné, ale daleko větší radost mám z výkonu některých hráčů, kteří ukázali, že mají na to hrát v budoucnu ligový futsal.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700