Vloženo dne: 21.1.2013

Komise futsalu FAČR rozhodla na základě výběrového řízení na pořadatelství finálového turnaje 1.juniorské ligy futsalu U-16 a U-18 pro ročník 2012/13 o přidělení pořadatelství Krajské komisi Zlín, která uspořádá "Final four" v sobotu 16.2.2013 ve sportovní hale v Otrokovicích. Komise futsalu vyhodnotila všechny došlé přihlášky na pořadatelství a zvážila veškeré faktory včetně náročnosti na pořadatelství a dopravu. S ohledem na stanovený plán podpory futsalu v těch regionech ČR, kde je futsal na vzestupu, se KF snaží přidělovat pořadatelství akcí celostátního významu jak prověřeným organizátorům, tak i dalším futsalovým centrům (Chomutov – finále jun.ligy, Šumperk – Mistrovství ČR žen, Kladno+Chrudim – Itálie, Brno+Ostrava – Srbsko).

Přesto, že původní předpoklad byl směřován k pořadatelství jednoho z účastnických týmů, Komise futsalu vyhodnotila variantu umístit finálový turnaj právě do Otrokovic, jako velmi přínosnou pro další rozvoj futsalu v ČR.

Realizační tým naší U-18, která postoupila do bojů o Mistrovský titul přistoupil k přípravě velmi zodpovědně. Tým se sejde již ve čtvrtek, využije jarních prázdnin, a v Edenu absolvuje dva tréninky. V pátek ráno se již přesunuje do místa konání finálového turnaje v Otrokovicích, a v odpoledních hodinách bude trénovat v hale, kde se finále uskuteční. Samotné boje o titul proběhnou v sobotu 16.2. Zlín je bývalá bašta sálového fotbalu a předpokládá se o finálový turnaj podobný zájem, jako byl vloni v Chomutově.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700