Vloženo dne: 27.1.2013

Již před posledním turnajem měla naše U18 postup do závěrečného finálového turnaje, který bude soubojem o titul Mistra České republiky jistý, a zdálo se, že se tak stane z druhé postupové pozice. Včerejší dvě remízy doposud vedoucího Kladna nám však před dnešními dvěma posledními zápasy otevřely možnost, dostatse před našeho středočeského soupeře. Na chomutosvském turnaji jsme nad domácí Spartou dlouho vedli, avšak vlastní chyby zapříčinily vyrovnání stavu, čímž bychom ztratili možnost dostat se na první místo tabulky. Trenéři proto zariskovali, a při power-play vstřelil Vandas pouhých 17 vteřin před koncem vítězný gól. V posledním utkání jsme bez problémů zdolali Teplice, byť jsme šetřili některé opory na večerní zápas A týmu. Dvěma výhrami jsme se tak probojovali na první místo v konečné tabulce skupiny "západ".

Juniorská nejvyšší soutěž - 1. liga juniorů, má šestnáct účastníků, kteří jsou rozděleni dle územní příslušnosti na dvě skupiny, "východ" a "západ". Dva nejúspěšnější týmy z každé skupiny se střetnou v rámci závěrečného finálového turnaje - Final Four, který se letos uskuteční v Otrokovicích. První mužstvo "západu" se v semifinále střetne s druhým mužstvem "východu", vítězové poté hrají o titul Mistr České republiky, a poražení o třetí místo.

V historii postupujeme v osmém roce působení našich týmů v juniorských nejvyšších soutěžích teprve podruhé, v loňské sezóně skončila naše U16 na druhém místě. Další podrobnosti k dnešnímu závěrečnému turnaji základní části přineseme.

Výsledky na Fotbal.cz naleznete zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700