Autor: Jaroslav Pytloun   Vloženo dne: 28.1.2013

Včera po uzavření posledního kola 1.ligy juniorů skončilo naše nově budované mužstvo U-16, kde většina hráčů má dobrou perspektivu do budoucna a část hráčů bude přecházet na podzim i do U-18, v tabulce Západní osmičlenné skupiny na slušném pátém místě se čtvrtou nejlepší defenzivou a pátou nejlepší ofenzivou, dle počtů vstřelených a obdržených branek, což potvrzuje i uvedené postavení v tabulce. Děkujeme všem hráčům: 1997 - Roshan, Pytloun L., Stibora, Gabčo, Čermák, Hradil, Fouček, Písačka a Slezák, což je základ mužstva U-16 pro příští sezonu i hráčům 1996 - Nábělek, Veselý, Špatka, Šimek, Petřík a Macek - tito přicházejí posílit mužstvo U-18 pro příští sezónu, protože to v příštím ročníku opustí hráči 1994: Ferenc, Řehák a Halama. Tito všichni letos za U-16 všichni alespoň jednou nastoupili, a za jejich výkony, přístup a snahu děkujeme. Těšíme se na další spolupráci v dalším ročníku 1.Ligy juniorů.

Též velmi děkujeme všem trenérům a realizačnímu týmu, kteří se podíleli na přípravě tohoto mladého mužstva. Nyní v jarních měsících se uskuteční ještě několik tréninků pro U-16 a v jarních termínech budeme počítat s jednotlivci z řad hráčů o jejich využití i v zápasech B mužstva.

Pokud se jedná o mužstvo U-18, je třeba říci, že stejně jako vloni nám všem toto mužstvo, které v dnešní době je prakticky určitou výkladní skříní Slavie, udělalo nesmírnou radost a klubu opět zvětšilo a zviditelnilo dobré jméno, pověst a reklamu vítězstvím v Západní skupině a postupem do Final Four. I přesto, že letos většina hráčů patřila k mladšímu ročníku v soutěži/1995/ a hrála převážně proti starším hráčům soutěže /1994/. Všem hráčům je třeba za tyto výkony a výsledky, ke kterým museli překonat i různé herní, zdravotní i osobní překážky, z celého srdce poděkovat.

Taktéž je třeba vyslovit velký dík a radost z práce všech trenérů a realizačního týmu a též poděkovat za pomoc a podporu všem členům vedení klubu. Nelze zapomenout na pomoc a podporu všech rodičů hráčů a poděkovat fotbalovým trenérům FK Meteor PRAHA VIII p. Tichaiovi, p. Novotnému a p. Duchkovi za spolupráci a pochopení při zajištění tréninkové a zápasové účasti našich hráčů, kteří jsou z naprosté většiny hráči hrajícími dorostenecké ligy ve fotbale v tomto klubu. Tento vynikající výsledek U-18 je podpořen i faktem, že naše mužstvo mělo v rámci skupiny nejlepší defenzívu s nejmenším počtem obdržených branek a současně Tonda Hrdina se s počtem 16 branek dělí o korunu krále střelců ještě s hráči Kladna a Chomutova, kteří dosáhli též čísla 16, Pavel Vandas obsadil 2.místo se 13 a Honza Šimon se s dalšími dvěma hráči dělí o 4.místo s 11 góly v tabulce střelců.

Do Final Four jsme si nepřenesli ani žádné disciplinární tresty, jako např. Bohemians v U-16. Až na Pepu Řeháka se finále zúčastní všichni hráči, pokud jim v tom nezabrání zdraví. Všechna tato fakta a v celku stmelený kolektiv hráčů, kteří si vzájemně herně i lidsky vyhovují nás může vést k myšlence, že budeme doufat v co nejlepší umístění dne 16.2., i když samozřejmě míč je kulatý, hrajeme proti starším a stát se může cokoliv. Myslím ale, že hráčům mužstva,kteří všichni aspoň jedenkrát nastoupili v soutěži: 1995 - Pytloun J., Čonka, Hrdina A., Šmíd, Vandas, Šimon,Moglich, Muller, Žampa a Jelínek, 1994 - Ferenc, Řehák a Halama, lze věřit, že pro dobrý výsledek udělají maximum. Po finále počítáme samozřejmě s jejich účastí v zápasech B mužstva a těch nejlepších i v zápasech mužstva A týmu tak, jako dosud. Ještě jednou všem děkujeme a fandíme k co nejlepšímu výkonu i výsledku v Otrokovicích.

Manažer B mužstva a juniorských týmů JUDr. Jaroslav Pytloun.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700