Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 24.8.2016

Futsalisté Slavie mají za sebou fyzickou část letní přípravy a začínají se soustředit na herní činnosti. Ve středu večer odehrají další z přípravných duelů – v Plzni změří síly s Interobalem, se kterým se v závěru minulé sezony střetli ve čtvrtfinále Chance futsal ligy.

„Bude to další kvalitní test. Jsem rád, že se s týmem připravují už i všichni rekonvalescenti, kteří by měli být připraveni na úvod ligy,“ říká k tomu prezident klubu Daniel Kolman.

Trenér Martin Brychta spolu se svým hrajícím asistentem Michalem Salákem stále pracují se širším kádrem. „Postupně ale dojde k jeho zúžení, chceme mít tým kompaktní se standardním počtem hráčů,“ vysvětluje trenér Brychta.

V červenobílém dresu se představí také dvojice Brazilců Hendrius a Hudson, kteří jsou zatím v klubu na testech. „Hudson je útočník, koncový hráč, v Evropě ještě nehrál, zatímco Hendrius da Silva je obránce a v loňském roce nastupoval v nejvyšší rumunské lize v dresu United Galati,“ přibližuje Kolman dvojici, která se zatím jeví velice slibně. Mezi nové tváře v kádru patří také ukrajinský brankář Dmytro Haza.

V utkání v Plzni se představí Slavia v následující sestavě:

Haza, Roshan - Novotný, Oliva, Hudson, Hendrius, Míča, Matějka, Homola, Hrdina, Stibora, Dvořák.

Do utkání nezasáhnou rekonvalescenti Vahala, Brychta, Wojnar, Káš a Hořák. Michal Salák je na reprezentační akci plážového fotbalu.

Generálku na začátek soutěže mají červenobílí připravenou na 2. září do Bratislavy, kde se utkají se Slov-Maticem. Do nové sezony vstoupí domácím utkáním proti Madosu Hradec Králové o týden později.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700