Autor: Ondřej Zlámal, foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 30.8.2017

V sobotu 2.9 ve 20:30 začne nová sezona také pro vicemistrovskou Slavii. První kolo odehrají svěřenci srbského trenéra Nenada Veljkoviče venku na palubovce v České Lípě proti místním Démonům. Představí se zde tým, který prošel některými změnami.
 
"Nezdá se to, ale tým se dost změnil. Na post brankáře přišel Vašek Kubíček, do pole pak dva hráči z Makedonie, Vojta Turek ze Slovenska a Dan Hájek z juniorky. Naštěstí osa týmu z loňské sezóny zůstala a byla dobře doplněna,“ shrnuje změny nový kapitán Jan Homola. Cíl pro první kolo ale kapitán vidí jednoznačně.
 
„Do České Lípy jedeme vyhrát i když nás nečeká nic jednoduchého. Bylo by dobré odstartovat nový ročník ligy výhrou. Start ligy je vždy důležitý. Máme za sebou náročnou přípravu a já věřím že hned v sobotu ukážeme, že byla kvalitní."
 
Slávisté mají na poslední zápas v České Lípě dobré vzpomínky. V březnu v předposledním kole zvítězili vysoko 8:1. V prvním poločase se trefili Ondřej Míča a Michal Salák, po přestávce pak přidali další branky Martin Brychta, Radim Záruba, Martin Směřička a Jiří Novotný. Michal Salák se zapsal do listiny střelců ještě dvakrát a v poslední minutě uzavřel hattrick. Jeho se ale domácí už obávat nemusí, protože odešel před sezonou do Bundesligy.

Sešívaní vyhráli proti stejnému soupeři i domácí střetnutí, které se hrálo v listopadu 6:3.

"Co více si na začátek přát než tohoto soupeře, který se probojoval až do finále. Slavia nebude vůbec nic lehkého a to si všichni dobře uvědomujeme,ale zároveň se těšíme na ostrý start ligy,náš cíl je jasný zaskočit soupeře a pokusit se ho obrat o body," uvedl před zápasem domácí trenér Karel Kruliš, který je známým příznivcem červenobílých (hlavně fotbalových) barev.

Výkop zápasu je ve 20:30 a průběh budete moci sledovat na našich informačních kanálech. Pokud se tedy nerozhodnete do České Lípy vyrazit a podpořit v tradičně vyprodané českolipské hale Slavii přímo.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700