Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.10.2017

Po utkání s vedoucím týmem tabulky 1. FUTSAL ligy čeká sešívané měření sil na palubovce posledního celku SKP Ocel Třinec. Zatímco FK ERA-PACK Chrudim má plný počet bodů, páteční soupeř slávistů v 7. kole na první vítězství stále čeká. Přesto bude mimořádně těžkým soupeřem.

„Máme před sebou zápasy, ze kterých musíme získat tři body, páteční v Třinci je jedním z nich. Musíme se srovnat s náročným cestováním, ale věřím, že to nebude problém, máme s cestou vlakem zkušenosti. Věřím, že to zvládneme,“ neodmítá roli favorita trenér Nenad Veljkovič.

Tuto roli sešívaní v minulé sezoně splnili v obou případech. V říjnu v Třinci zvítězili 4:2 po dvou brankách Saláka a jedné Hrdiny a Novotného. Stejným skóre 4:2 pak vyhráli také v domácím prostředí v lednu, dva góly dal Hrdina, jeden Salák a Homola.

Právě kapitán Jan Homola vzpomíná na to, že poslední duel v Třinci nebyl vůbec jednoduchý. "Po neúspěšných zápasech s Gardeline a Era-Packem jedeme do dalekého Třince pro výhru. Loni jsme tam sehráli velice těžké utkání se šťastným koncem. Věřím, že letos z města ocele přivezeme opět tři body. Měli jsme analýzu prohraných zápasů, ukázali si chyby a poučili se z nich. Musíme v zápasech držet koncentraci po celé utkání a na každou situaci se soustředit. Jsem rád, že jedeme vlakem. Vlak je daleko pohodlnější, než autobus."

Třinec má v současné sezoně jediný bod, který navíc získal venku za remízu 3:3 na palubovce České Lípy.

Výkop zápasu je ve 20 hodin a slávisté - jak už uvedl kapitán - do místa pocestují stejně jako v loňském roce vlakem. O jejich cestě budeme referovat na našich sociálních sítích.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700