Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 29.11.2017

Slávisty čekají do konce kalendářního roku ještě tři zápasy. První z nich Slavia odehraje už tento pátek 1. prosince od 18:30 v Edenu. Soupeřem bude devátý tým tabulky - Démoni Česká Lípa. "Musíme bodovat naplno, odehrát naprosto koncentrovaný a důrazný zápas. Už jsme ztratili příliš mnoho bodů, které jsme měli získat. Propadli jsme se tabulkou a dostáváme se příliš daleko od míst, která jsme si stanovili jako náš cíl a kvůli kterým trénujeme," řekl k utkání slovenský reprezentant Martin Směřička.

Slávisté s Českou Lípou začínali celou sezonu, na palubovce Démonů a 2. září vyhráli 5:3, když hattrick zaznamenal právě Martin Směřička, jednu branku přidali Djokica Arsovski a Antonín Hrdina. Posledně jmenovaný si odpykal trest za žluté karty a bude již k dispozici.

Démoni zatím neprožívají dobrou sezonu, mají na svém kontě pouhé tři body za tři remízy - s Litoměřicemi (venku), s Třincem (doma) a Jeseníkem (venku). První výhru oslavili ve středu doma nad Mělníkem, který porazili 7:3. To samozřejmě udělalo velkou radost domácímu trenérovi Karlu Krulišovi.

"Na Slavii budeme chtít hrát to, na co jsme zvyklí, a doufám že se po středečním utkání dáme rychle do kupy a budeme v plné síle. Jsme povzbuzeni vítěztvím nad Mělníkem, tak by mohla byt regenerace rychlá. Věřím, že Slavii potrápíme a pokusíme se ji překvapit."

Majitelé permanentních vstupenek na hokej a fotbal mají na futsalové utkání vstup zdarma. Bohužel vzhledem k obsazení haly a dalším okolnostem nešlo zápas začít v takovém termínu, aby se dal pohodlně stihnout začátek zápasu Slavia - Ostrava. Přesto věříme, že alespoň v úvodu zápasu by se fanoušci mohli přijít podívat i na futsalové utkání.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700