Vloženo dne: 22.11.2018

V pátek čeká Slavii nejdelší výjezd v letošní sezóně. Představí se na půdě ambiciozního nováčka, Bazooky Uherské Hradiště, která výborně vstoupila do ligové soutěže, a v současné době je na sedmém místě tabulky s osmi body. Přišla však o tři body za nečekané vítězství nad klubem Gardenline Litoměřice, který následně odstoupil z ligové soutěže. Jinak by postavení Bazooky bylo ještě lepší.

"Soupeře rozhodně nelze nijak podcenit. Pokud chceme uspět, musíme hrát s maximální koncentrací, poučit se z výpadků z utkání s VŠB a Démony a od první do poslední minuty předvést to nejlepší co umíme," říká předseda klubu Daniel Kolman.

Jan Žežulka (Slavia) před utkáním v Uherském Hradišti: "Bazooka si vede zatím nad očekávání dobře. Mají tým plný velmi dobrých hráčů, ale to my také. Určitě budeme chtít zvítězit, avšak budeme muset podat týmový výkon, podpořený 100% koncentrací a dobrou koncovkou, která nás poslední dobou dost trápí. Věřím, že si odvezeme všechny tři body a dotáhneme se na čelo ligy. Těším se i na bouřlivou atmosféru a souboj s hráči, které znám z juniorské reprezentace."

Jan Homola (kapitán Slavie) před zápasem v Uherském Hradišti: "Domácí vlétli do ligy jako uragán a čeká nás velmi těžký zápas. Dvě výhry během jednoho týdne nám dodaly trochu klidu na trénink, takže se poctivě připravujeme na páteční utkání. V kádru Hradiště znám pár hráčů, kteří jsou z Brna ať je to Outrata, Bartoň, Levčík, Šarközy. A nebo konzultanta Bazooky Martina Brůnu, který mě futsalově vychoval. Věřím, že prodloužíme vítěznou šňůru."

Trenér domácích Jaroslav Hastík dodává: "Už po týdnu k nám přijede další soupeř z hlavního města a já doufám, že utkání proti Slavii zvládneme lépe, než to předešlé se Spartou. Určitě nejsme bez šance, ale musíme být precizní v obraně a daleko produktivnější i při zakončení. A také srdnatě bojovat a táhnout za jeden provaz. Jinak pohoříme..."

Nezmínil se o tom, že Bazooka se na Slavii chystá s maximální odpovědností, a povolala do svých řad i jednu z fotbalových osobností, která v současnosti plní stránky bulvárních médií, Tomáše Řepku.

  
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700