Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 11.3.2019

Rušný týden mají před sebou futsalisté Slavie, odehrají hned dva zápasy: nejprve se představí v úterý v dalším televizním utkání – tentokrát na palubovce ERA-PACKu Chrudim, výkop je ve 20:15 (záznam vysílá Česká televize po přímém přenosu z hokejové ligy). V pátek pak přivítají doma v Edenu Bazooku Uherské Hradiště. Výkop je od 20 hodin.

Slávisté zatím jako jediný dokázal čtrnáctinásobnému mistrovi sebrat v této sezoně body, když 12. února v Edenu skončil vzájemný zápas nerozhodně. Za slávisty se trefil Marko Pršič a druhá branka byla vlastní, za hosty pak Max a David Drozd. Slavii fungovala hra na pivota.

Jeden z nich, David Jošt doufá, že by se podobný výsledek mohl opakovat. „V úterý nás čeká další náročný zápas, který bychom chtěli před koncem základní části zvládnout. V prvním vzájemném zápase s Chrudimí jsme si dokázali, že se dá hrát s každým. Štěstí bylo na naší straně, ale nakonec se nám podařilo připravit favorita o body. Se stejným nasazením a chutí zvítězit se vydáme do Chrudimi i tentokrát, a když na palubovce necháme všechno, můžeme být znovu úspěšní.“

Trenér Felipe Conde se také k tomu zápasu vrátil. „Utkání proti Slavii je pro nás velmi důležité. Hráli jsme proti nim před měsícem a v zápase s nimi jsme získali představu o našich nedostatcích, na jejichž nápravě jsme pracovali. Nyní máme šanci napravit ztrátu ze vzájemného zápasu. Tým se zvedá v pravou chvíli a já se na zápas nesmírně těším. Každý ví o kvalitě soupeře, takže doufám, že nás čeká skvělé utkání!“

Chrudim naposledy nezískala titul v roce 2006, od té doby posbírala všechny zlaté medaile, jednou také po finálovém souboji se Slavií před dvěma lety. Náš úterní soupeř je na prvním místě tabulky, má 49 bodů. V závěru ho čekají ještě dva zápasy venku – na Spartě a v Teplicích. Slavia si už před časem definitivně zajistila čtvrtou příčku, ze které také s velkou pravděpodobností postoupí do play-off.

Pokud nemáte možnost povzbudit sešívané přímo v chrudimské hale, sledujte televizní záznam na ČT Sport. Výkop utkání přímo v hale je ve 20:15.

Futsal na ČT ZDE!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700