Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 13.3.2019

V pátek 15. března od 20 hodin přivítá Slavia v Edenu Bazooku CF Uherské Hradiště v přédposledním zápase základní části VARTA futsal ligy. Přijďte slávisty povzbudit, za svůj statečný výkon v zápase v Chrudimi si to zaslouží!

"Chceme hrát stejně jako v Chrudimi, bojovat jako tým. Když budeme bojovat jeden za druhého a pomáhat si, tak se nám bude znovu dařit. To platí i pro zápasy, ve kterých jsme favorité jako je ten páteční. Naším jediným cílem je vítězství. Věřím, že se už dostáváme do formy, ve které chceme před play-off být," uvedl střelec vyrovnávajícího gólu z Chrudimi Uroš Krasnič

V podobném duchu promluvil také Marek Karpiak. "Musíme poslední domácí zápasy před play-off doma bez problémů zvládnout, nic nepodcenit a zvítězit. Tak budeme na play-off nejlépe připraveni."

Slavia v Uherském Hradišti hrála 24. listopadu a vyhrála tam 4:2. Od té doby prošel kádr Bazooky mnoha změnami a v Praze se představí obměněný tým. "Stále bojují o místo v play-off, které máme my už delší dobu zajištěné, bude to bojovný zápas, nesmíme nic podcenit," říká v zápasovém programu také Karpiakův kolega Jan Žežulka.

Bazooka je před cestou do Edenu na 8. místě a má čtrnáct bodů. Do Prahy cestuje v krátkém čase podruhé za sebou, v minulém kole se představila na Spartě, kde vysoko prohrála.

Slávisté se těší na každého fanouška, přijďte v pátek do haly i vy! Výkop je ve 20 hodin!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700