Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 9.5.2019

Třetí dějství semifinálové série mezi vítězem základní části Svarogem Teplice a Slavií Praha se odehraje v pátek od 19 hodin na palubovce našeho soupeře. Slávisté v něm budou bojovat o naději – pokusí se poprvé zvítězit a přenést sérii zpátky do Edenu. Pokud se jim to nepodaří, sezona pro ně skončí.

„Stejně jako na začátku musíme vyhrát tři zápasy, abychom postoupili, šance pořád existuje. Všichni ale víme, že to bude extrémně složité, protože teď jedeme do Teplic a oni budou chtít svůj mečbol proměnit hned na první pokus. Nic ale nevzdáváme,“ říká před druhou cestou na sever Čech David Jošt.

Jeho slova potvrzuje také Martin Směřička: "Už nemáme co ztratit, proto se nám bude možná hrát trochu volněji. Pojedeme do Teplic s jasným cílem vyhrát a vrátit sérii do Edenu a tam pak zabojovat o zvrat. Nic není prohrané, chyby si zanalyzujeme a na zápas se připravíme."

Za našeho soupeře přidal předzápasový hlas brankář Michal Hůla: "Udělat poslední krok bývá nejtěžší, ale uděláme všechno pro to, abychom v pátek sérii ukončili a mohli se společně s našimi skvělými fanoušky těšit na finále. Musíme se koncentrovat ještě víc než v předešlých zápasech, protože zápas od zápasu je to těžší, i když to výsledkově nevypadá. Slavia bude pod tlakem a toho musíme využít. Tímto bych chtěl pozvat všechny fanoušky do haly, aby nám pomohli v cestě do finále!"

V prvním utkání podlehli červenobílí v Teplicích 3:5, i když v zápase vedli 2:0 a 3:2. Vedení se jim nepodařilo udržet ani v domácím zápase, který nakonec svěřenci trenéra Bruna Barbosy vyhráli 9:4. President klubu Daniel Kolman ale burcuje červenobílý tým příkladem z historie klubu: „V historii play-off je Slavia jediným týmem, který dokázal zvrátit tento nepříznivý stav, a otočit sérii z 0:2 na 3:2. Stalo se tak v sezóně 2009/2010 proti týmu Tango Brno."

Výkop utkání je v 19 hodin, live stream můžete sledovat na lstv.cz nebo Tipsport.tv. Přenos komentuje Ondřej Zlámal.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700