Vloženo dne: 27.9.2021

Konečně je to tady. "Youtube" premiéra dokumentu TOTÁLNÍ DERBY proběhne v sobotu 25.9 od 19:00. Netradiční pohled do zákulisí čtvrtfinálové bitvy odvěkých rivalů z pohledu SK Slavia Praha futsal. Pravděpodobně první futsalový dokument tohoto rozsahu. Emoce z těsné blízkosti, rozhovory, i pohled do kabiny před a po utkání. Představení příběhů hráčů i funkcionářů, které v osobní rovině přibližují jednotlivce.

Samotná série svou neuvěřitelnou dramatičností a zvraty napsala příběh, který stojí za to vidět. To byla věc, kterou autoři nemohli dopředu předjímat, ale byli osudem odměnění za nápad a snahu, tento unikátní dokument vytvořit.

Dokumentární film o čtvrtfinále 1. FUTSAL ligy 2020/2021.

AC Sparta Praha - SK Slavia Praha 2:3 na utkání
(0:1, 5:4, 6:5 po pokutových kopech, 1:2 po prodloužení, 4:5)

Nijak se nestydíme za skutečnost, že předlohou tomuto dokumentu byla úžasná filmová série fotbalové Slavie TOTÁLNÍ SEZÓNA. Fotbalový klub, a především lidé v něm jsou pro nás velkou inspirací. Dělají to skvěle! Fandíme jim, a děkujeme.

Dokument vznikl v nepříjemné době Covidu. Proto jsou prázdné tribuny a tvář aktérů často hyzdí povinný respirátor. O emoce z tribun, které by tomuto dílu daly další emoční rozměr je dokument ochuzen, nikoliv naší vinou. Snad příště...

Poděkování patři JAKUB TICHÝ FILMS a Ondřeji Zlámalovi, za čas a úsilí, které projektu věnovali. Výsledek stojí za to! Přesvědčte se!

Další poděkování patří partnerům, bez kterých by tento projekt světlo světa nespatřil: GAIER, KSPCS, AGRS, FOTBALSERVIS, BXB sonic a SK Slavia Praha fotbal!

Díky, že jste součástí!
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700