Vloženo dne: 9.7.2022

Náš domovský futsalový stánek, sportovní hala Slavia, prochází další významnou obměnou. Po instalaci nového LED osvětlení a ozvučení haly, proběhla také revitalizace stěn a reklamních ploch. Nyní byla realizována také rekonstrukce hrací plochy, došlo k jejímu broušení a lakování, získala přívětivější barvy, pod tribunou nápis SK Slavia Praha a na palubovku byla mimo jiných, implementována také všechna potřebná futsalová značení. Díky dostatečné vrstvě lakování bude možné mechanicky uklízet hrací plochu, a tudíž by se měla radikálně zlepšit čistota palubovky, kde hru komplikovaly potíže se znečištěním od házenkářského vosku.

Proměnou prochází také vstup na tribunu, v podobě úprav vstupního vestibulu. Zde byl vybudován zděný bufet, kde bude pro každé mistrovské utkání připraveno pro návštěvníky občerstvení, včetně piva a nezbytných klobás.

Velké poděkování zaslouží za významné zlepšování prostředí pro halové sporty včetně futsalu vedení sportovní haly a vedení sportovního spolku SK Slavia Praha.

To chystá další kroky v podobě instalace reklamních LED perimetrů a nové časomíry. Proběhne zateplení střechy haly. V běhu je také projekt výstavby další sportovní haly v areálu. Děkujeme.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700