Vloženo dne: 4.8.2022

Futsalová Slavia má nové klubové vedení, ve kterém bude působit i dnes již bývalý trenér A týmu David Frič. Po skončení loňského soutěžního ročníku, kdy oznámil svou rezignaci na trenérský post, z rodinných a časových důvodů, nebyl tento krok plánován, avšak vyplynul z následného dalšího vývoje. David se v posledním období velmi aktivně a konstruktivně zapojil do vedení klubu.

Novým předsedou SK Slavia Praha se po rezignaci Daniela Kolmana (informovali jsme zde), stal dlouholetý sekretář klubu Oldřich Pánek, který ve své nové pozici již předstoupil před mužstvo na začátku přípravy. Jednou z jeho hlavních vizí je více kolektivní vedení sportovního oddílu a s tím související rozšíření představenstva Slavie.

"Rozšířený výbor klubu bude rozhodovat o dalším směřování a vizích jak v dlouhodobém, tak krátkodobém horizontu. Do rozšířeného výboru bych rád přivedl i další bývalé slávisty, kteří s klubem prožili kus svého života, a mají mu co dát, jako například Petra Olivu", řekl po svém zvolení. Bývalý předseda Daniel Kolman toto rozhodnutí přijal velmi pozitivně: "Oldřich Pánek je dobrou volbou. Po mnoha letech po mém boku v pozici sekretáře je zajištěna kontinuita dalšího směřování."

Pozici místopředsedy klubu bude zastávat již zmíněný David Frič. Sportovním ředitelem zůstává Tomáš Matějka. Členem výboru bude také Ondřej Zlámal. Nové vedení bude mít například také juniorský tým.

"Velmi děkuji všem, kteří se chtějí do řízení a provozování sportovního klubu Slavia futsal zapojit. Je velmi milé a pozitivní zjistit, komu všemu na Slavii záleží, a chtějí přiložit ruku k dílu, bez nároku na finanční ohodnocení, čistě z klubismu a ze zájmu. Cením si toho. V současné nelehké době je samozřejmě důležitým faktorem i ekonomická stabilita klubu. Pokud by nám byl někdo nápomocen z řad slávistů i v tomto směru, budeme velmi rádi", pokračoval na závěr nový předseda Oldřich Pánek.

Klub tak vstupuje sezonou 2022/2023 do své nové éry. Hodně štěstí.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700