Vloženo dne: 11.10.2022

V pondělí 10.10 se v prostorech fotbalového stadionu eToro Lounge uskutečnila řádná volební Valná hromada Sportovního klubu Slavia. Úvod byl věnován významnému jubileu. Slavia slaví 14. listopadu 130 let od svého založení. Ve videu se představily všechny sporty, které SK Slavia sdružuje, ale promítnuty byly také zdravice významných osobností sešívané historie. Přímo v sále pozdravil delegáty Valné hromady předseda Národní sportovní agentury Filip Neusser a předseda České unie sportu Miroslav Jansta.

Dalším důležitým bodem bylo schválení novelizovaných stanov a udělení vyznamenání "Za zásluhy o rozvoj SK Slavia".  Následovaly volby jedenáctičlenného představenstva, kde svou pozici obhájil Daniel Kolman, který byl následně zvolen místopředsedou Sportovního klubu Slavia, což je velkým oceněním i pro náš futsalový klub.

Vyznamenáni "Za zásluhy o rozvoj SK Slavia Praha" byli: Lenka Dobešová, Karel Čermák, RNDr. Ladislav Kňákal, Jaroslav Novák, Tomáš Wagner, Václav Petrák a Ondřej Zlámal (budeme informovat ve speciálním článku).

Představenstvo SK Slavia Praha bylo zvoleno v tomto složení:
Předseda Jiří Vrba, místopředsedové Daniel Kolman a Josef Mixa, za členy pánové Rázga, Vacek, Tichý, Blahovec, Adamec, Kališ, a Ocetník.

Kontrolní komise:
Předseda Šrámek, členové Chmelík a Freislerová.

Daniel Kolman: "Mimořádně, opravdu mimořádně si vážím zvolení do představenstva SK Slavia a do pozice místopředsedy. Stát se součástí vedení nejstaršího, nejslavnějšího, největšího a nejvýznamnějšího českého sportovního klubu, který má neuvěřitelnou historii a tradici, a který je mojí životní láskou, je odpovědnost, kterou velmi dobře vnímám. Děkuji delegátům za opětovně projevenou důvěru. V posledním období jsem musel trochu zatáhnout za ruční brzdu jak se říká, a selektovat aktivity, kterých jsem měl víc než dost. Něco bylo poměrně bolestivé, ale bylo potřeba určit priority. A tou největší je pro mě rozhodně Slavia. Jiří Vrba je skvělý předseda, který v posledním období velmi rozpohyboval mnoho projektů rozvíjejících náš sportovní klub, a já jsem rád, že mu mohu být nadále nápomocen."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700