Autor: Artur Tyschenko   Vloženo dne: 15.5.2024

Filip Havrda a Filip Vaktor pomohli s uspořádáním přátelských zápasů, které odehráli členové futsalových kroužků Futsalu na Základní škole Karla Čapka, ve čtvrtek 9. května. Oba futsalisté se zapojili do vedení týmů mladších a starších žáků. Byly to historicky první taková utkání v rámci těchto kategorií.

Klub SK Slavia Praha futsal uzavřel před touto sezonou Smlouvu o spolupráci s Kroužky o.p.s., které jsou poskytovatelem služeb spojených s volnočasovými aktivitami pro děti a mládež. Mezi tyto aktivity zařadil na řadě pražských základních škol i futsal.

Futsalisté Slavie se aktivně zapojili do průběhu těchto tréninků, právě Filip Vaktor a Filip Havrda patřili k těm nejaktivnějším.

Výsledky utkání nejsou důležité, hlavní je to, že děti sport a futsal baví a přináší jim radost. To bylo vidět i na obou prvních přátelských utkáních. Věříme, že spolupráce futsalové Slavie s futsalovými kroužky bude pokračovat také v budoucnosti a výchova mladých futsalistů přivede do klubu další odchovance, kterých běhá po futsalových palubovkách mnoho a Slavia může být na tuto trpělivou práci hrdá.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700