Vloženo dne: 25.1.2013

Jsme uprostřed sezóny, a proto by se mohlo zdát provolávání o tom, že nás čeká další klíčový souboj o konečné postavení v ligové tabulce poněkud předčasné. Pokud si ale dobře prohlédneme rozlosování našeho týmu, a jaké souboje máme ještě před sebou je jasné, že bít na poplach má své opodstatnění. Slavia totiž je v nejdůležitější fázi letošního ligového ročníku. Před sebou máme domácí zápasy s Kladnem, Českou Lípou a Plzní, a ty budou o našem konečném výsledku rozhodovat. Určitě nechceme bojovat o přežití v posledním kole na půdě Helasu, nebo v zápasech s Chrudimí nebo Tangem. A již tuto neděli nás čeká první z těchto důležitých klání. Na naši palubovku zavítá SAT-AN Kladno, v podstatě náš soused v tabulce. Na Kladně jsme zahajovali letošní ročník nejvyšší soutěže, ve vyrovnaném utkání remízou 0:0. Zatímco ale středočeši mají za sebou nyní dvě výhry, a posun do klidnějších vod tabulky, my po hrůzostrašném výkonu na Benagu v tak dobrém rozpoložení nejsme.

Se soupeřem navíc přijede početná ekipa fanoušků, kteří vytváří svému celku výtečnou atmosféru. My jsme ji zažili již v posledním utkání loňské sezóny, kdy skupina asi 35 příznivců kladenské výrazně povzbuzovala. Po prohraném půlce utkání 0:4 přišla v poločasové přestávce do haly z hokeje i početná skupina fanoušků Slavie, a světe div se, naši povzbuzení hráči vstali z mrtvých, vyrovnali na 4:4, a kdyby Matějka pár vteřin před koncem netrefil pouze tyč, mohli jsme i vyhrát.

Pevně věříme, že nás fanoušci přijdou povzbudit i tentokrát, nenechají fanoušky soupeře vytvořit Kladnu v Edenu domácí prostředí, a společně dojdeme k vítězství.

SK Slavia Praha - SAT-AN Kladno
Neděle 27.1.2013, 20:30 hodin
Sportovní hala Slavia

Událost na Facebooku - klikni zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700