Autor: chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 29.11.2015

Futsalisté Slavie Praha zvládli nedělní dohrávku 11. kola CHANCE futsal ligy a porazili na domácí palubovce poslední celek soutěže FK Kladno vysoko 8:0! Michal Salák se trefil hned čtyřikrát. Poprvé se na palubovce v letošní sezóně objevili Tomáš Matějka a Pavel Borkovec, dobře se opět prezentoval navrátilec Petr Oliva.

Opět jsme museli měnit složení první čtyřky, ve které cyběli dlouhodobě zraněný Brychta a též zraněný Míča. Žampa s Olivou je však nahradili dobře. Výsledek utkání je asi pro hosty trochu krutý. Upřímně však lze říct, že jsme soupeře k ničemu nepustili, a naopak jsme si šli nekompromisně za svým. Nejprve se prosadil Salák jako typický hroťák, poté realizoval v další branku akci Jiřího Novotného. Následně se parádně trefil do šibenice Jan Lištván.

Na začátku druhého poločasu bylo na soupeři vidět, že se chce pokusit běh utkání zvrátit. Úspěšným střelcem byl ale opět Lištván, který na hranici faulu získal míč, a po kličce Krajčovi skóroval do prázdné. Pěknou souhru poté ukázali Homola s Vejvodou, a další dvě branky přidal Salák. Konečnou podobu zápasovému výsledku dal Novotný. Slavili jsme zcela zaslouženou výhru!

Ohlasy aktérů zápasu

Martin Brychta, trenér Slavie Praha: "Zhostili jsme se úlohy favorita dobře. I když jsme se dostávali v prvním poločase pomalu do tempa. Myslím si, že pasáž od dvacáté sedmé do třicáté minuty, kdy jsme dali čtyři góly za sebou, rozhodla o celém utkání. Tam jsme hráli dobře, v pohybu a do nohy. Obranu Kladna jsme dokázali vyšachovat až do prázdné brány. Celý zápas byl dobře vedený. Měl jsem radost, že jsem mohl zapojit i další hráče z lavičky, kteří v této sezóně ještě nenastoupili. Celkově jsem spokojený."

Jakub Jiránek, trenér Kladna: "K zápasu nemám, co říct. Jako kdybychom na Slavii nebyli. Hráli jsme špatně a zoufale. V zápase jsme nějaké šance či brejky měli, ale všechno řešíme hloupě. Nic pozitivního k zápasu nemám."

SK Slavia Praha - FK Kladno 8 : 0 (3 : 0)
Rozhodčí: Milner Michal (8,4), Nagy Zdeněk (8,4) Delegát: Houška Zbyněk Diváků: 200 Stadion: SH SK Slavia Praha
Branky: 11. Salák Michal (Vahala Ondřej), 14. Salák Michal (Novotný Jiří), 16. Lištván Jan (Vejvoda Michal), 27. Lištván Jan, 28. Vejvoda Michal (Homola Jan), 29. Salák Michal (Lištván Jan), 30. Salák Michal (Novotný Jiří), 34. Novotný Jiří (Oliva Petr)
ŽK: Oliva Petr - Mažári Patrik, Kuč Ervin
SK Slavia Praha: Vahala Ondřej, Žampa Viktor, Novotný Jiří, Salák Michal, Oliva Petr, Borkovec Pavel, Lištván Jan, Homola Jan, Hrdina Antonín, Matějka Tomáš, Vejvoda Michal, Bartůněk Michal Trenér: Brychta Martin
FK Kladno: Krajč Marian, Müller David, Mažári Patrik, Bialek Milan, Pospíšil Miroslav, Šnídl Petr, Kaválek Martin, Kuč Ervin, Šafář Jan, Tetour David Trenér: Jiránek Jakub

Záznam utkání na LIVESPORT TV!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700