Autor: Sport.cz   Vloženo dne: 19.5.2017

Sešívaní jsou ve hře o parádní double. Blízko titulu jsou fotbalisté Slavie, její futsalisté se pak senzačně poprvé v historii dostali do finále play off. V něm sice budou proti suverénní Chrudimi za outsidery, ale předem se nevzdávají. „Po postupové euforii chceme samotný vrchol sezóny odehrát co nejdůstojněji,“ ujišťuje trenér Martin Brychta.

Futsalové Nagano v Edenu nekončí. Slávisté v semifinále šmikli Benago a jsou těsně pod vrcholem. „Oslavy byly veliké a z euforie jsme se těžko probírali. Ale máme týden, abychom se na finále připravili," avizuje univerzál Ondřej Míča před úvodním pátečním duelem v Chrudimi.

Po nevýrazné základní části jsou slávisté senzací play off. A jako čerství finalisté si užili děkovačku s fanoušky také o přestávce fotbalového derby s Duklou na trávníku v Edenu.

„Úžasný zážitek. Věřím ale, že po finále budeme mít ještě větší," usmívá se Míča.

Chrudim drží titul deset let

ERA-PACK ovšem nemá pro takové spády pochopení. Chrudim je dvanáctinásobným šampiónem, přitom posledních deset let v řadě titul nikomu jinému nepůjčila. V semifinále vyřadila Spartu, teď vyrukuje proti druhému pražskému S.

„Zchladíme je! Už nás ve finále vyzývali ještě kvalitnější soupeři, a vždycky jsme odolali. Věřím, že i Slavii," poukazuje zkušený internacionál Lukáš Rešetár.

„Slavia má týmové pojetí, výborně chytá brankář Vahala. My máme ale hned tři vyrovnané gólmany. Věřím, že jsme lepší," přizvukuje útočníkovi také obránce Tomáš Koudelka.

Sport.cz
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700