Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 11.9.2018

Na facebookovém profilu, i přímo na webu eFutsal.cz, byly minulý týden nabídnuty informace o tom, že pražská Slavia a Svarog Teplice připraví při svých pátečních ligových zápasech zajímavé soutěže pro fanoušky. V Edenu se hrálo o voucher na víkendový wellness, ceny od společnosti Varta, ale vyhrát se toho dalo daleko víc. Svarog zase lákal na dlouhodobou soutěž o zájezd na fotbalovou Ligu mistrů!

Na Slavii jsou nadšení

„Pořádání našich domácích zápasů se ujala společnost Český svaz projektů a přesto, že samozřejmě budeme dále pracovat a zlepšovat vše, čím jsme produkci domácích zápasů začali vylepšovat, musím konstatovat, že po utkání s Helasem jsem byl velmi spokojený,“ řekl nám k organizaci prvního utkání prezident Slavie Daniel Kolman. Jako velmi dobré popisoval poskytnuté služby, občerstvení i zmiňovanou soutěž.

„Vše to zvedlo úroveň utkání a jsem rád, že naše aktivity kladně přijali i diváci, kterých přišlo víc, než jsme očekávali,“ byl šéf klubu potěšený. „Věřím, že jsme si je získali a na další domácí zápas s Teplicemi jich přijde ještě víc. S Českým svazem projektů jsme dohodnutí na tom, že je potřeba mít trpělivost a vytrvat, aby to, co jsme se letos rozhodli pro fanoušky dělat, přineslo své ovoce ve zvyšující se návštěvnosti. Kdo v pátek na Helas nepřišel, může jen litovat…“ A nebo to napravit a přijít na další domácí utkání Slavie…

Teplicím soutěž zvedla návštěvu

Svarog Teplice v pátek porazil Mělník 6:2, ale domácí klub stejně jako výhra potěšila kladná odezva propagace soutěže v zájezd na Ligu mistrů Bayern Mnichov - Benfica Lisabon. „Určitě i díky naší soutěži se na první kolo dostavila slušná návštěva,“ řekl nám manažer klubu Tomáš Šebl. Na tribunu teplické haly usedlo 350 diváků… „Přitom je normální, že na první kola soutěže chodí nižší návštěvy, zvedá se to až s blížící se play-off.“

„Myslíme si, že možnost vyhrál zájezd na Ligu mistru je zajímavá a doufáme, že tím přilákáme na naše zápasy víc lidí.“ Teplická soutěž je totiž dlouhodobá, zmiňovaný duel se hraje až v listopadu. Právě podobné aktivity vidí Tomáš Šebl jako cestu, kterou lze získat diváky. „Je potřeba komunikovat s fanoušky, lákat je podobným způsobem na utkání. Chápu, že to stoji určité finance, čas a je potřeba něco zajímavého vymyslet - a do toho se mnoha klubům nechce.“

Svarog nechce v práci s fanoušky polevit. „Připravujeme také přestávkový program v podobě různých vystoupení, určitě se diváci mají na co těšit,“ naznačuje, že v Teplicích se na futsal chodit vyplatí.

Se soutěžemi pokračuje i mistrovská Chrudim

Na první utkání nové sezóny se chystá také ERA-PACK Chrudim, který hostí v pátek ostravské VŠB. Ten v minulosti mnohokrát pracoval s fanoušky pomocí soutěží, hrálo se o televize, při UEFA cupu čekala na diváky bohatá tombola a možná si pamatujete soutěže o dresy hráčů. A právě na to chtějí v Chrudimi od pátku navázat.

„Tentokrát soutěžíme o podepsaný dres Davida Drozda,“ řekla nám manažerka klubu Petra Panchartková. „Soutěží se během prvních čtyř domácích utkání ERA-PACKu, včetně generálky se Slavií a diváci si mohou zakoupit v ceně 10 Kč los, který se vhodí do osudí. Máme s tím velmi dobré zkušenosti, v minulé sezóně byli napjatí majitelé téměř čtyř stovek losů.“ Těch cen bylo v „chrudimských“ soutěžích víc, ale radost z podepsaného dresu byla asi největší.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700