Vloženo dne: 26.11.2011

Týmem bez budoucnosti nazývá Slavii prezident a trenér klubu ze Zruče nad Sázavou v jedné osobě Beni Simitči, na diskusním fóru klubových webových stránek benago.cz, a před nedělním vzájemným duelem posiluje své mužstvo. Již v utkání B týmu se objevila nová tvář z Brazílie Renan Rodrigues a soupeř hlásí také návrat loňské hvězdy naší ligové soutěže, kolumbijce Angelotta. K brazilci webová stránka soupeře uvádí:

V úterý se Beni Simitči rozčiloval nad výkony hráčů a ve čtvrtek už měl posilu z Brazílie! „Tak rychle bych to nezvládl,“ usmíval se trenér Benaga a upřesnil transfer: „Tento transfer je naplánovaný dopředu, protože jsem viděl, že některé posily hrají pod očekávání. Budu muset posílit kádr a zvýšit konkurenci. Momentální pozice v tabulce Benagu nepřísluší.“ Posilování ale nekončí. „Renan je jedna z posil, která by měla do konce roku přijít. Diváci se mohou těšit na další zvučná jména!“ zdůraznil Simitči. Jak na hráče malého vzrůstu Beni Simitči přišel? „Upozornil mě na něj brazilský kamarád, který stejně jako Renan hraje v portugalské lize. Tento hráč je ročník narození 1991, což je pro mě dobré. Chci pracovat s mladými. V Portugalsku hrál za prvoligový tým, ale nedohodl se tam na platových podmínkách, hodně mu snížili peníze, proto tam nechtěl zůstat,“ odpověděl. Simitči už Rodriguese v akci viděl: „Viděl jsem několik zápasů na internetu a rozhodl jsem se, že ho přivedu. Je to univerzál s defenzivními rolemi. Umí ale rozhýbat celou čtyřku, má tvrdou střelu, je rychlý a umí kličkovat. Měl by hru rozhýbat a pomoct při bránění,“ specifikoval jeho roli Beni Simitči.

Malý problém však Benagu nastal na postu brankáře. Jan Klíma dostal za verbální napadení rozhodčího v Poháru FAČR časový trest, a tak nemůže nastupovat ani v Chance Futsal Lize a tak branku v posledních utkáních nastupoval mladý a velmi talentovaný Martin Mareš, který je v Benagu na hostování z Chemcomexu, avšak o víkendu mu začalo soustředění reprezentačního týmu do 21 let v sálovém fotbalu a s naší nedělní dohrávkou tak dochází ke kolizi. Ve dvou loňských sezónách hájil barvy Benaga náš současný brankář Marian Krajč, kterého po poslední sezóně hodnotil trenér Benaga Beni Simitči na webových stránkách benago.cz takto:
"Majo je super kluk a super gólman, ale není to vůdce a chytat v Benagu po takovém velikánovi jako je Klímič je strašně velký problém! Jsem strašně vděčný za to, že nám pomohl ve 2 sezónách a moc mu děkuji za služby, ale na příští sezónu s ním nepočítáme, protože zaprvé by nezvládl každodenní tréninky a za druhé spojitost se sálovkou. Po skončení této sezóny jsme se rozhodli, že už nikdy žádného sálovkáře do týmu a to hodláme dodržet..."

A co Slavia? Ta tentokrát na soupeře žádné překvapení nechystá. Tým posílený ziskem čtyř bodů z posledních dvou utkání hodlá kvalitnímu soupeři čelit našimi z poslední doby osvědčenými zbraněmi. Bojovností, týmovým výkonem a jak doufáme, podporou zaplněného hlediště.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700