Autor: www.fcbalticflora.cz   Vloženo dne: 8.3.2012

Jakub Kiliján, s nímž se na webových stránkách našeho středečního soupeře objevil rozhovor, není ve Slavii neznámou osobou. Před několika lety jako kmenový hráč týmu z Kadaně hostoval v našich juniorských mužstvech, a až do současnosti neskrývá svůj zájem se do Slavie vrátit. Překážkou zatím nadále zůstává jeho dojíždění do Prahy.

Jakub Kiliján po utkání se Slavií těžko hledal slova. Jako jeden z mála se ale odhodlal k pozápasovému rozhovoru. „Slavia byla o trošku lepší,“ přiznal smutně.

Jakube, prohráli jste se Slavií. Hlavně v první půli to bylo špatné. Proč?
Podle mě jsme neplnili instrukce, které nám dal trenér. Nechodili jsme do hloubek. Slavia ze dvou brejků vystřelila a dala dva góly. To nás trošku položilo.

Působili jste v prvním poločase hodně chcíple. Měli jste snad těžké tréninky, nebo čím to bylo?
Tréninky těžký nebyly, spíš naopak, trenér zvolnil, máme náročný týden. Jestli jsme byli unavení z minulého zápasu, nebo jestli jsme si mysleli, že se Slavia porazí sama.. nevím (krčí rameny).

Trošku to z hlediště vypadalo, že chybí i tempo. Co vy na to?
Možná ano. Ve druhé půli už to bylo lepší, už byli hráči svižnější.

Čím to?
Víc jsme se semkli, začali jsme běhat, dávat si balony. V kabině ale žádná bouřka neproběhla, jen nás trenér nabádal k tomu, co nám říkal před zápasem, tedy abychom plnili jeho pokyny a akce.

Co se pak stalo při power play?
My je ještě nemáme tak dobře nacvičený. Trenér klukům říkal, že mají něco vyzkoušet, ale nevycházelo to. Slavia dobře bránila, rychle se vracela zpátky, možná chyběla i střelba. Je zajímavé, že góly jsme dali, jen když jsme šli do brejků.

Bylo na Slavii znát, že bojuje o osmou příčku?
Rozhodně. Vypadalo to, že chtěla víc než my. Byla o trošku lepší.

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700