Autor: Benago.cz   Vloženo dne: 27.10.2013

Ano čtete dobře. Náš soupeř nechápe prohru. Asi jsme nečekali sportovní uznání a gratulaci, i proto tradičně zavádějící článek na webu našeho pátečního soupeře nepřekvapuje. Naštěstí pokud hraje v domácí hale domácí Slavia, je divácká návštěva větší, než když si zde odehrává domácí zápasy jiný tým, a tak dostatečné množství fanoušků vidělo trochu jiné utkání, ve kterém Benago nebylo tak fantastické a pálící obrovské množství šancí proti nemohoucí Slavii. Pro zajímavost přinášíme kompletní komentář z webu soupeře, v původním neupraveném znění:

Jak prohrát zápas, který snad ani nešlo prohrát? Tak na to se po pátečním zápase zeptejte našich hráčů! Do zápasu jsme vstupovali v roli favorita, i když tabulkově byla Slavia nad námi. Prostě na palubovku Slavie nastoupili MISTŘI Z BENAGA ! A úvod zápasu to jen potvrdil - po necelé minutě Brahimi našel Štveráka a ten nás dostal do vedení. A pak jsme začali zahazovat naše šance a Slavia podnikala rychlé brejky. Bohužel jsme jí to naší laxností dovolili a tak není divu, že již v 4. dokázal vyrovnat Novotný. A aby toho nebylo málo, tak ještě v téže minutě se obránci dívali, jak Oliva si pohrál u brankové lajny s míčem a jeho slabá střela skončila za Kudrnovými zády. A tento gól našeho gólmana docela poznamenal a nutno dodat, že až do konce zápasu (snad se dvěma výjimkami) nebyl takovou oporou, jak se od něj očekávalo. Jenže v pátečním večeru nebyl jediným, kdo hrál hodně pod své možnosti. Snažili jsme, vytvářeli jsme si i šance, ale ty jsme s klidem zahazovali. Výjimkou byla 12., kdy se nejprve trefil (v tomto zápase náš nejlepší hráč) Lištván a vzápětí vybídl ke skórování Štveráka, který nás dostal do vedení. Jenže - minutu nato se za hranicí vápna prosadil Míča a naši hráči, včetně gólmana, ani nereagovali. Vyrovnáno ! A před koncem poločasu se Slavia dostala znovu do vedení, když se prosadil Brychta.

Druhý poločas byl ve znamení našeho náporu a ve výrobě zahazování i těch nejvyloženějších šancí. Co jsme jen dokázali zahodit. Nejprve ale dokázal Štverák opět po asistenci Brahimiho vyrovnat, ale pak přišel náš koncert. Nutno dodat že koncert nikoliv herní, ale v zahazování šancí. Co jen dokázali naši kluci zahodit, to se jen tak nevidí. Největším spalovačem byl v pátek Mareš, ten sice dřel, vybojoval mnoho míčů, jenže jeho muška byla hodně žalostná, navíc se k němu přidal i Rodek s Douglasem. A tak přišel zákonitě trest, kdy nás v 30. potrestal Oliva. A jak jinak, než po naší chybě. Slavia prostě hrála chytře, čekala na naše chyby a dokázala je potrestat. Co nám bylo platné, že více šanci šancí jsme měli my ? A vrchol zmaru přišel v okamžiku, kdy Štverák neproměnil pokutový kop (navíc netrefil ani branku). A tak přišla ke slovu naše kdysi vyhlášená disciplina - power play. Jenže co jsme předváděli, to byla hrůza. Vždyť jsme ani jednou nedokázali vystřelit a když se ta možnost naskytla, tak jsme místo střely zvolili nahrávku.

Co dodat k zápasu ? Zápas jsme si prohráli sami, Slavia dokázala dokonale využít to, co jsme jí nabídly. A pokud budeme pokračovat v takových "výkonech", tak se budeme bát o postup do play-off a ne o dobrou pozici v play-off. Vždyť se stačí podívat na aktuální tabulku !

SK Slavia Praha - FC Benago Praha 5:4 (4:3)
Branky: 4. Novotný (Oliva), 4. Oliva, 13. Míča (Oliva), 18. Brychta, 29. Oliva - 1. Štverák (Brahimi), 12. Lištván (Rodek), 12. Štverák (Lištván), 22. Štverák (Brahimi).
Rozhodčí: Lasch, Černý. ŽK: Míča, Matějka - Hoxha, Rodek. Diváci: 180
Slavia Praha: Kučera, Krajč - Brychta, Žampa, Eisenreich, Ulich, Matějka, Sop, Oliva, Novotný, Krátký, Míča, Blasco. Trenér: Baborák.
Benago Praha: Kudrna, Vahala, Bezstarosti - Lištván, Rodek, Douglas, A. Simitči, Hoxha, Kočí, Mareš, Brahimi, Štverák, Kvíčala. Trenér: B.Simitči.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700