Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 15.9.2020

Futsalisté Slavie splnili roli favorita a svého sympaticky bojujícího druholigového soupeře Wizards Praha přehráli 6:0, když si nastřílené branky rozdělili rovnoměrně do obou poločasů. Stejně jako v zápase v Budějovicích otevřel skóre Daniel, do poločasu zakončili slávistické akce ještě Jošt a Brychta.

Po přestávce dlouho žádná branka nepadla, nakonec hostujícího gólmana překonal svoji druhou brankou Jošt, po něm se trefil i Křemen. Jako poslední se do zápisu o utkání přihlásil brankou přes celé hřiště Leovski. Bylo to ve chvíli, kdy v závěru hráli Wizards power-play.

Slavia do utkání nevstoupila úplně kompletní, chyběl kapitán Homola a slovenští reprezentanti Karpiak a Vaktor. Čisté konto vychytal mladý gólman Vondráček. Červenobílí tak vyhráli stejně jako vloni pražskou část Poháru SFČR a postoupili do celostátní části.

Komentáře po utkání:

David Jošt (Slavia):
„Soupeř byl dobrý, věděli jsme, že jsou to šikovní futsalisté. Jejich výkony se mi líbily vždycky. Bylo znát, že chtěli hrát odzadu na brejky, mohli i skórovat, podržel nás tam gólman. Důležité bylo, že jsme měli zápas pod kontrolou, nepustili je do vedení a sami dávali branky. Musím soupeře i pochválit, bylo to stejně náročné jako některé zápasy v lize, myslím si, že by se tam určitě nikterak neztratili.“

Václav Ballada (trenér Wizards): „Na zápas jsme se stejně jako každý jiný pečlivě připravili, věděli jsme, že nás čeká rozjetá Slavie, které se v lize daří. Přizpůsobili jsme tomu taktiku, protože kdybychom to otevřeli, inkasovali bychom mnohem víc branek. Pro nás to byla skvělá příležitost si ukázat, kde je prostor ke zlepšení, kde děláme chyby. Odehráli jsme myslím slušný zápas, mrzí mě jen, že jsme nedali gól, pár dobrých šancí jsme k tomu měli.“

Slavia Praha – Wizards Praha 6:0 (3:0)
Branky:
3. Daniel (Záruba), 6. Jošt (Daniel), 21. Brychta (Záruba), 39. Jošt (Křemen), 45. Křemen (Jošt), 50. Leovski
Slavia: Vondráček – Brychta, Jošt, Leovski, Hruška, Sláma, Plíšek, Daniel, Záruba, Křemen
Wizards: Bellada – Blažek, Bzonek, Imlauf, Koudelka, Tomek, Vácha, Šafář, Čerbačeský, Janoušek, Kokinda, Jeřábek
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700