Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 21.11.2022

V pondělí večer se ve sportovním centru Řepy rozhodne o druhém finalistovi Poháru SFČR, když proti sobě nastoupí domácí Sparta proti Slavii. Semifinále je možné sledovat na YouTube Futsal Česká republika nebo na ČT Sport Plus.

„Bude to těžký zápas, Sparta se rozehrála, její zahraniční hráči si na sebe zvykli, navíc má výhodu domácího prostředí. Bude to určitě pro nás náročnější než zápas ve druhém kole. Ale také my máme svoji kvalitu a myslím si, že to bude znovu o našich šancích, jestli je budeme proměňovat. I v posledním zápase proti Mělníku jsme zase měli nastřílet víc branek,“ uvedl k utkání hrající trenér Zdeněk Sláma.

Slavia byla nasazena do celostátní části Poháru SFČR přímo jako finalista posledního ročníku. V osmifinále vyřadila v Kynžvartu Termity Loket 4:1. Ve čtvrtfinále pak přehrála Flamengo Hradec Králové 7:4.

Pohárová cesta minulým ročníkem Poháru SFČR začala pro Slavii už v krajské části - na cestě do finále vyřadila SAPU Praha (8:1), Termity Loket (9:0) a Legii Hradec Králové (22:0), v semifinále pak po dramatickém penaltovém rozstřelu Olympik Mělník, když v základní hrací době skončil zápas nerozhodně 5:5. Rozhodující penaltu proměnil Igor Leovski. Ve finále pak červenobílí získali stříbrné medaile, když podlehli Chrudimi 2:6. Slavia ve své historii došla v pohárové soutěži kromě posledního finále nejdále třikrát do semifinále.

Zápas můžete sledovat živě na YouTube Futsal Česká republika nebo na ČT sport Plus. "Chybět nebudou předzápasové a pozápasové rozhovory, nebo přestávkové studio na téma prosincové akce Futsal za život v Praze," upřesnil PR manažer SFČR Michal Pavlík.

Finále poháru se odehraje právě 20. prosince 2022 v rámci akce Futsal za život v Praze. Akci hostí vysočanská UNYP aréna.

Sparta Praha - SK Slavia Praha
21.11.2022 20:00 SH Řepy
Vysílá YouTube Futsal Česká republika nebo na ČT sport Plus
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700