Vloženo dne: 16.10.2013

V Poháru FAČR jsme si zajistili po výhře 7:4 (3:0) "povinný" postup do čtvrtfinále soutěže, byť jsme utkání odehráli bez několika stabilních opor A týmu. V některých fázích trochu naivně hrající soupeř ale v závěru "kousal", a dostal se na dostřel solidnímu výsledku. Vzápětí však vždy přišlo z naší strany uklidnění v podobě další branky. V pohárových utkáních proti nadšeně bojujícím týmům z nižších soutěží je vždy obtížné najít motivaci, a proto jsme rádi, že jsme utkání zvládli.

Hned v úvodu utkání vyslal na bránu parádní střelu Blasco, míč se otřel snad o všechny tyče a do sítě jej musel uklidit Hrdina. Vypracovali jsme si několik dalších šancí, ale neproměnili ani ty nejvyloženější. Laxnější přístup k bránění však i soupeři dovoloval ohrožovat Kučeru, ten byl však vždy na místě. Nepotrestaná naštěstí pro nás zůstala i "minela" v rozehrávce. Do konce poločasu došlo k navýšení skóre až na 3:0, po brankách Eisenreicha a opět Hrdiny. Po přestávce přidal svojí druhou branku Eisenreich po akci Sopa a zdálo se rozhodnuto. Naše vlastní hrubky však soupeře dostali do hry, a až do konce zápasu se hrálo v podstatě nahoru - dolů. Naše futsalovost a zkušenosti, ale nakonec slavili zaslouženě úspěch. Utkání jsme dovedli bez zbytečných dramat do vítězného konce.

V dalším kole ve čtvrtfinále, které bude rozhodujícím bojem o účast ve finálovém turnaji Final Four, nás čeká v každém případě daleká cesta, neboť se dle losu střetneme s vítězem utkání Gamaspol Jeseník - Boca Chotěboř, na půdě soupeře.

SK Slavia Praha - ELBH Týn n. Vl. 7:4 (3:0)

Branky a nahrávky: 3. Hrdina (Blasco), 13. Eisenreich, 20. Hrdina, 24. Eisenreich (Sop), 30. Krátký (Sop), 35. Blasco (Žampa), 38. Brychta (Oliva) – 27. Huňáček (Brom), 31. Lisner (Chlumecký), 33. Štos (Szó), 37. Lisner (Chlumecký).
Rozhodčí: O. Černý – M. Černý. Bez karet.
Slavia Praha: Kučera (Tichý) – Brychta, Čonka, Žampa, Eisenreich, Hrdina, Šimon, Oliva, Sop, Krátký, Blasco, Matějka. Trenér Jiří Baborák.
Týn n. V.: Vařil – Vornay, Huňáček, Szó, Broh, Chlumecký, Mravec, Lisner, Štos, Švehla.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700