Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Michal Pavlík   Vloženo dne: 27.9.2018

Pěkně perný týden prožívají slávističtí futsalisté, kteří nastoupili za své reprezentace. Dařilo se zejména těm, kteří se představili v Nymburce na 16. ročníku turnaje čtyř. Ten poprvé od roku 2010 vyhráli čeští reprezentanti v obou kategoriích.

V U21 se úspěšně prezentovali Daniel Klíma, Zdeněk Sita a Daniel Hájek. Klíma si v úvodním zápase proti Maďarsku také připsal premiérovou branku. „Ve Slavii poctivě trénujeme, proto jsme byli připraveni i na tento turnaj velice dobře. Navíc jsme sehraní i ve čtyřce, ve které jsme spolu nastupovali,“ pochvaloval si Klíma průběh turnaje.V něm svěřenci Marka Kopeckého nejprve porazili Maďarsko 4:1, pak Polsko 3:2 a v posledním utkání Slovensko 2:1.První místo si zajistili už po dvou hracích dnech.

Na turnaji byli v akci také slovenští reprezentanti Martin Směřička a Vojtěch Turek. Oba se také zapsali mezi střelce – Směřička skóroval proti Polsku a Turek proti Maďarsku. V poslední vteřině právě tohoto utkání měl obrovskou šanci Směřička, který mohl vyrovnat. Slováci nakonec skončili na turnaji na pěkném druhém místě.

Výkony všech svých svěřenců sledoval v Nymburce také slávistický trenér Ivan Božovič.

Uroš Krasnič a Marko Pršič
si připsali start za Srbsko, které odehrálo přípravný zápas v Rusku, ve kterém hosté vedli 2:0, ale nakonec prohráli 2:3.

Pro všechny skončí týden zápasem VARTA futsal ligy v Liberci, který je na programu v pátek ve sportovní hale Harcov, výkop je v 19:30. Přijďte slávistický tým povzbudit!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700