Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 2.2.2012

Dnes v 18:30 hod. začne reprezentace České republiky svou další účast na evropském šampionátu a stejně jako v roce 2007 to bude při souboji proti Rumunsku. Jde o soupeře, se kterým se v posledních letech potkáváme často, nemáme s ním ideální bilanci, ale všichni hráči věří, že dnes mají šanci si jí vylepšit.

 
 

Zdravotní stav našeho týmu není úplně optimální a je více než pravděpodobné, že mimo hru zůstane David Frič, který si přivezl ze slovenské ligy nepříjemné zranění. Zcela doléčené nejsou ani problémy s kolenem Zdeňka Slámy a tak se složení obou čtyřek na středečním večerním tréninku muselo obejít bez nich.

Jak tedy vypadala sestava českého týmu na posledním tréninku v Paladium Areně? Připravovali se pochopitelně oba brankáři Gerčák a Žďánský, první kvartet tvořili bratři Marešové, Rešetár a trenér Neumann s nimi zkoušel Seidlera; do druhé čtveřice se vedle sebe postavili Kopecký, Belej, Novotný a Janovský. Oběma čtyřkám se herně dařilo a je pravděpodobné, že s touto sestavou vyběhnou dnes naši hráči na hrací plochu k podvečernímu utkání proti Rumunsku.

Utkání můžete sledovat od 18:30 hod. na stanici Eurosport 2, pokud budete mimo dosah obrazovek web Onlajny.cz chystá textový přenos tohoto důležitého souboje. Výhra může českému týmu zajistit postup do čtvrtfinále, cesta ale není uzavřená ani v případě remízy či prohry, pak by ovšem čekal náš celek úkol rozhodnout o postupu v sobotu večer v utkání proti domácímu Chorvatsku (4.4., 20:30 hod.)
 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700