Vloženo dne: 29.4.2019

Slavia podlehla v prvním semifinále v Teplicích domácímu Svarogu 5:3, po velmi dramatickém průběhu. Utkání hodnotil Martin Směřička, který otevřel skóre zápasu první brankou hned v úvodu a v dalším průběhu měl několik příležitostí navýšit naše vedení především v první fázi druhého poločasu za stavu 1:2.

Prvních deset minut bylo ve slávistické režii, jak jsi to viděl ze hřiště?
Úvod jsme měli velmi dobrý, ale myslím že až na pár chyb jsme celkově odehráli dobré utkání. Určitě škoda neproměněných šancí, měli jsme jich hodně. Já sám jsem mohl skórovat vícekrát, byly to ale těžké pozice, byť to v televizi možná tak nevypadalo.

Teplice hodně kouskovaly hru. Je to nepříjemné?
Neřekl bych, že nepříjemné. Připravovali jsme se na to, že Teplice mění tempo hry s brankářem v poli. Je to taktická varianta hry, každý ji může využít, a soupeř se s tím musí vypořádat.

Za stavu 2:3 jste čelili náporu s pěti fauly na kontě. Bylo to velmi těžké?
Bylo. V součtu celého utkání byl v tu chvíli stav faulů 1:10. Nemyslím, že jsme hráli o tolik nečistěji než soupeř, ale s tím nic nenadělám. V každém případě nakonec zákroky, které byly vyhodnoceny jako fauly, rozhodly utkání. Ještě z opakované desítky... Ale zápas jsme měli ve svých rukou, i za těchto okolností jsme měli na to odjíždět z Teplic jako vítězové. Vše si budeme analyzovat u videa a doufám, že se poučíme. Byl to vyrovnaný zápas, který se musel líbit.

Co jsi říkal na atmosféru v hale?
Byla výborná, moc bych si přál, aby nás v domácím prostředí fanoušci podpořili ve stejně hojném počtu. Věřím, že s jejich podporou zabojujeme, a do Teplic se budeme vracet za stavu 1:1.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700