Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 7.12.2021

Jedno derby už v této sezoně jeho svěřenci v domácí hale 9. listopadu vyhráli. O stejně důležitý výsledek budou usilovat také tento pátek v hale v Řepích na palubovce Sparty. Trenér David Frič očekává podobně taktickou bitvu jako byla ta v Edenu, která skončila 3:1 ve prospěch sešívaných.

Jaké očekáváte derby?
Jako každé derby: hodně důrazné, vyhecované a upracované. Byl bych osobně rád, kdyby přineslo více kvality na obou stranách než to poslední.

Takže to může být podobné?
Myslím si, že bude hodně podobné jako to v listopadu, hraje se o šest bodů, které jsou v tuto chvíli velmi důležité pro obě strany, neočekávám žádnou ofenzivní přestřelku.

Jak moc vám v posledních zápasech chybí Radim Záruba?
Radim nám chybí hodně, je to rozdílový hráč, který má obrovský vliv na souhru celé první čtyřky. Těšíme se, až bude zpátky ve hře.

Pojďme zpátky k derby. Jak vzpomínáte na čtvrtfinálovou sérii proti Spartě?
Vzpomínáme na ní samozřejmě pozitivně, bylo to pro nás krásné vítězství a ukázalo nám cestu k úspěchu, která vede přes týmový výkon, soudržnost a pracovitost.

Bude výsledek derby důležitý i kvůli tomu, že se Slavii nepovedl poslední zápas v Brně?
Rozhodně je to pro nás velmi důležitý zápas, který může rozhodnout o tom, kdo skončí výše po základní části a bude mít ve čtvrtfinále výhodu domácího prostředí.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700