Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 23.2.2022

Hodně prostoru dostal v prvním poločase v zápase v Českých Budějovicích David Jošt, který byl u všech prvních čtyřech branek. Po utkání nebyl úplně spokojený se začátkem a pochválil brankáře Adama Vondráčka, že soupeři neumožnil průběh zdramatizovat. A co čeká od zápasu s Mělníkem?

V Budějovicích jste potvrdili úlohu favorita a vyhráli, jaký to tam byl zápas?
Bylo to z naší strany ze začátku trochu utrápené, nešlo nám to a nepadalo to tam. Mohlo to být rychle o čtyři, o pět branek, ale tím, že jsme neproměnili stoprocentní šance, tak byl poločas jen dva nula a my jsme nabídli soupeři možnost se udržet v zápase. Adam Vondráček nás naštěstí svými zákroky podržel, takže jsme se nakonec strachovat o výsledek nemuseli. Po třetí brance už bylo rozhodnuto a bylo to jenom o skóre.

Dobývali jste zataženou obranu, je to těžké se tam prosadit?
Bylo to takové dobývání, ono to Dynamu to letos nejde, ale pořád jsou to zkušení fotbalisté-futsalisté, dobře nás bránili jeden na jednoho. Kdybychom nastříleli branky dřív, tak to přece jenom museli dřív otevřít.

Vy jste byl u všech prvních čtyřech branek, dal jste dvě branky a přidal dvě asistence, takže vám ten zápas vyhovoval?
Ano, asi ano. Protože jsme hráli na pivota, tak se tam ke mně míč často dostával a bylo jen otázkou, zda to vystřelím já, nebo kluci. Padlo to tam, čtyři body dobré. Navíc to samé dokázal i Radim Záruba, takže s tím jsem spokojený.

V pátek vás čeká v Edenu Mělník, se kterým už jste třikrát letos hráli…
Mně přijde, že jsme s nimi letos už hráli snad desetkrát. Přátelák, zápas, pohár, snad to taky doma zvládneme a získáme tři body.

Jsou výhry i v této fázi soutěže hodně důležité?
Všechny body jsou důležité a je to jedno kdy. Věřím, že to s Mělníkem nebude tak dramatické jako v semifinále poháru, že to tentokrát nebude tak vyrovnané a zápas ovládneme dřív.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700