Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 18.3.2022

Slávistický odchovanec Antonín Hrdina moc dobře zná atmosféru derby a vypjatost těchto utkání. Před nedělním začátkem boje o postup do semifinále věří, že je Slavia lépe připravená než Sparta a že znovu postoupí.

Co to pro Slavii znamená, že bude hrát čtvrtfinále se Spartou?
Já jsem zažil snad všechny derby, tak moc dobře vím, jak je to vyhecované. Bude to vrchol sezony. Tato utkání nemívají favorita, ale já věřím, že jsme připravení lépe než Sparta a věřím, že to dotáhneme do semifinále.

Bude to těžké znovu po roce vyhrát?
Bude to těžší, ve čtvrtfinálových sériích je to myslím 1:1. Ale náš tým zůstal pohromadě, máme zkušenosti a sehranost budou naší výhodou. Sparta postavila zase nový tým, proto si myslím, že jdeme do série z lepší pozice.

V čem bude největší síla Slavie?
V souhře a soudržnosti týmu, kolektiv je tu na velmi vysoké úrovni, klub funguje naprosto špičkově od realizačního týmu, přes hráče a vedení. Všichni do toho dávají všechno a bude to znát.

Máte nějaké osobní cíle?
Já bych chtěl hlavně ten pocit postupu přes Spartu zažít. Pak získat v lize medaili.

Jak byste pozval fanoušky?
Je to svátek futsalu, přijďte všichni, já jsem zažil zápasy, kdy přišlo do Edenu sedm set diváků, a to bylo něco neuvěřitelného. Pokud po fotbale do haly přijdou a povzbudí nás, věřím, že se nám to povede a znovu v derby uspějeme. Potřebujeme každého z nich.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700