Autor: Fotbal.cz   Vloženo dne: 20.7.2015

Členové Komise futsalu FAČR schválili na svém posledním zasedání nový projekt futsalových soutěží, a to v kategorii veteránů. Stejně jako v kategorii žen se v příštím roce odehraje i finálový turnaj Mistrovství České republiky v kategorii veteránů. Jeho konání je naplánováno na květen 2016, jeho organizační zabezpečení bude hrazeno komplet z rozpočtu KF FAČR.

Nejvyšší český řídící orgán doladí podrobnosti na svém zářijovém zasedání, jisté je, že se kategorie veteránů bude týkat hráčů, kteří v den startu za veteránský tým docílí čtyřiceti let věku. Další jistotou je, že povinností každé Krajské komise futsalu bude nahlásit svého zástupce na finálovém turnaji, a to do 30.4.2016.

Ladit se pak budou ještě záležitosti ve věci působení samotných celků v soutěže, ve hře je varianta, že se do soutěže budou moci hlásit i ve FUTisu již, nebo vůbec neregistrované celky (např. FC Defect Praha či Ebárna Boys Kladno), ovšem hráči na soupisce budou muset ve FUTisu být zaregistrováni a budou muset mít uhrazen členský příspěvek. Na zářijovém zasedání KF FAČR bude rovněž ustanovena Subkomise futsalu veteránů, zároveň budou vypracovány propozice této soutěže.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700