Vloženo dne: 26.9.2016

Již před zahájením letošního ročníku Chance futsal ligy posílili náš klub dva brazilští hráči, Hudson a Hendrius. Druhý jmenovaný se ovšem nešťastně zranil ještě před prvním kolem, a do mistrovských utkání tak zasáhl pouze Hudson. Ten se ukazuje jako velmi platná posila, a stal se prvním střelcem našeho klubu v tomto soutěžním ročníku. Po přihrávce Novotného otevřel skóre proti Hradci Králové.

Jako další jihoamerická posila nyní přichází Michel Melo. Zkušený devětadvacetiletý hráč je univerzálem, schopným hrát na jakémkoliv postu sestavy. Za sebou má angažmá v několika brazilských klubech. V Evropě již hrál v nejvyšší maďarské, maltské a kyperské soutěži.

Co Michel říká ke svému angažmá v České republice?
Jsem velmi rád, že jsem získal možnost hrát v české lize. V české nejvyšší futsalové soutěži hraje mnoho skvělých hráčů, kteří posouvají její kvalitu hodně vysoko. Navíc přicházím do klubu s historií a tradicí. Je to pro mě čest. Budu hrát za velký tým, který má velké jméno a bude jak věřím bojovat o titul. Chci k tomu přispět svými kvalitními výkony, a pomoci mužstvu.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700