Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 23.9.2022

Futsalová Slavia hlásí novou posilu – do Edenu zamířil z brněnského Helasu 22 letý univerzál Filip Havrda. Do 1. Futsal ligy naskočil už v sezoně 20/21, na svém kontě má osm branek, tu poslední vstřelil už v této sezoně do sítě Perštejna.

„Chtěli bychom poděkovat Helasu Brno za vstřícný a férový přístup, který umožní Filipovi pokračovat ve futsalové kariéře v Praze, kam přichází studovat,“ uvedl předseda klubu Oldřich Pánek. „Věříme, že Filip zvýší konkurenci v týmu a bude se mu u nás dařit,“ dodává.

Filip Havrda má zkušenosti s juniorskými reprezentačními výběry, zúčastnil se také nedávného akademického mistrovství světa v Portugalsku, kde nastupoval také se některými novými spoluhráči ze Slavie. V této sezoně naskočil do všech zápasů Helasu.

“Na angažmá ve Slavii se moc těším. Klub má každoročně vysoké ambice, stejně tak jako já. Co se týká kluků v týmu, tak spoustu z nich znám z juniorské ligy nebo z mládežnických reprezentací, takže si myslím, že s adaptací nebude výrazný problém,” uvedl Filip Havrda ke svému přestupu.

Nová posila se již zapojila do tréninku a bude k dispozici už na domácí utkání proti Olomouci.

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700