Vloženo dne: 19.11.2023

Rezerva pražské Slavie se dočkala první výhry v soutěži, zvládla na své palubovce závěr utkání s Dobřichovicemi díky čistému hattricku Kodastkyiho. Nekompletní hosté vzdorovali až do 34. minuty. Utkání začalo podle očekávání, kdy domácí doslova vlétli na svého soupeře, který měl jen jednoho hráče na střídání, ale ten odolával i díky svému gólmanovi, který chytil úplně nemožné a kapituloval až po 10 minutách hry, trefil se po šťastném odrazu míče kapitán Vovchenko po asistenci Khainase.

Zanedlouho domácí tým přidal i pojistku v podobě branky Vladyslava Khainase, kterému nahrával Igor Pylyp Igor. Hosté ale okamžitě kontrovali, po šťastné náhodě kontaktní gól vsítil Václav Janoušek po příhře Jana Rady. Poté se hrála rychlá a vyrovnaná hra, více šancí si vytvářeli domácí, ale dobřichovický gólman nadále potvrzoval své kvality. Těsně před přestávkou stihli hosté i vyrovnávací branku, kterou zařídil Tomáš Krbec. Do poločasové pauzy se tak šlo za nerozhodného stavu.

Také druhé dějství začalo náporem domácích hráčů, ale udeřili hosté, první vedení jim trefil Jan Císař po třetí Radově asistenci. Domácí spalovali své šance, a tak se opět prosadili hosté, podruhé přesně zamířil Císař, kterého vyzval ke skórování Krbec.

Pro domácí to byla studená sprcha, zareagovali time-outem, trenér domácích své hráče uklidnil, přeskupil řady, což mělo na hráče pozitivní vliv, brzy se dočkali snižovací branky, začal úřadovat Mikola Kodastkyi Mikola. Domácí pokračovali v náporu a odměnou jim byla vyrovnávací branka, kterou znovu vstřelil Kodatskyi. Hrálo se nahoru dolů, oba celky měly řadu šancí ke skórování, ale skóre se posunulo na domácí stranu až 6 minut před koncem, čistý hattrick si během osmi minut vystřelil Kodatskyi a zajistil tak svému celku první tři body v soutěži.

Time-out si vzali hosté, domácí hráči jen bránili výsledek a odolali. Pasivita domácím v závěru se ale málem vymstila, 10 vteřin před koncem hosté nastřelili po hezké akci břevno. Ubojovaná výhra Pražanů, opuštění posledního místa tabulky. 

SK Slavia Praha B - TJ Sokol Dobřichovice 5:4 (2:2)
Rozhodčí: Vala Luboš, Hervert Pavel Diváků: 20 Místo konání: SH Slavia Praha Datum konání: 19.11.2023 Výkop: 15:00 Hlavní pořadatel: Pánek Oldřich Časoměřič: Rosman David Zdravotník: Hrbáčková Danuše AF (akumulované fauly): D 3/3 – H 4/1 Fair-play (trestné body): D 8 – H 7
Branky (asistence): 10. Vovchenko Mykyta (Khainas Vladyslav), 12. Khainas Vladyslav (Pylyp Igor), 26. Kodatskyi Mikola (Tsopa Andrei), 28. Kodatskyi Mikola (Vovchenko Mykyta), 34. Kodatskyi Mikola (Vovchenko Mykyta) - 12. Janoušek Václav (Rada Jan), 19. Krbec Tomáš, 22. Císař Jakub (Rada Jan), 25. Císař Jakub (Krbec Tomáš)
ŽK: Fliashko Denys - Janoušek Václav
SK Slavia Praha B: Kelemen Oleksandr, Vovchenko Mykyta, Markanych Sviatoslav, Khainas Vladyslav, Fliashko Denys, Pylyp Igor, Tsopa Andrei, Kodatskyi Mikola
TJ Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Rada Jan, Janoušek Václav, Velebil Václav, Císař Jakub, Krbec Tomáš
Nejlepší hráči: Rada Jan (Dobřichovice), Kodatskyi Mikola (Praha), Geissler Jiří (Dobřichovice)
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700