Vloženo dne: 24.11.2023

Další kolo Středočeského krajského přeboru zvládly lépe hostující celky. Domácí palubovku uhájilo jen slánské MCE proti Příbrami. Urodil se další dvouciferný výsledek, v souboji o čelo tabulky nastřílelo MCE Příbrami 11 branek, v tomto utkání také padlo nejvíce branek, a to celkem 16. K utkání nastoupilo celkem ve třech utkáních 54 hráčů (zatím nejvíce), nejvíce jich nominovala Slavia Praha B, a to 13, nejméně jich nasadila Příbram, jen 6. Vstřeleno bylo celkem 42 branek, zatím nejvíce (průměr na zápas 14,00), domácí jich vstřelili 20 (průměr na zápas 6,66), hosté se trefili 22x (průměr na zápas 7,33). Toto kolo sledovalo celkem 78 diváků, nejvíce jich našlo cestu do kralupské haly, a to 40. Uděleny byly celkem jen 3 žluté karty. Dalším červeným hříšníkem byl hráč Slavie Praha B Vovchenko. Nejvíce akumulovaných faulů posbírala Slavia Praha B, a to 10, nejslušnějším celkem v této činnosti byly Kralupy, se 7 fauly.

Rezerva pražské Slavie boduje na cizích palubovkách nadále, zaslouženě vyhrála v Kralupech, rozhodnuto bylo ještě do přestávky. 4 góly trefila nová posila Vursta, nepřibrzdilo ji ani vyloučení hráče na konci první půle. Domácí zůstávají stále bez bodů. V prvním poločase byla jasně lepší rezerva pražské Slavie, rychlé vedení zařídila nová posila Vursta 2 góly, po asistencích Hrechka a Fliashka. Do 14´ hosté přidali další tři zásahy, Kodatskii (Vovchenko), Tsopa (Kodastkii) a ve 14´si dokonal svůj hattrick Vursta, po příhře Khainase.

Domácí byli bezzubí v zakončení, měli i výhodu přesilovky (Vovchenko neudržel nervy v přerušené hře), ale ani z ní neskórovali. Těsně před přestávkou se Vursta trefil počtvrté a zařídil tak dostatečné vedení 6:0 pro svůj celek. Ve druhém dějství se hra celkem vyrovnala a utkání se spíše jen dohrávalo z povinnosti. Domácí smazali nulu na svém kontě až ve 24´brankou Tetivy, po asistenci Vymětalíka. Hosté kontrovali brankou Hrechka, po příhře Prokopa. Domácí stihli ještě dvě snižovací branky, mezi střelce se zapsal Koláček (Vymětalík) a Valda. Soupeř také ještě stihl dvakrát pokořit domácího gólmana Hamáka Daniela, vedení navýšili Khainas a Tsopa. Slavia B se po pomalejším nováčkovském rozjezdu chytá, nejlepší v klubové aktivitě je Kuchuk 7 (4+3).

AFC Kralupy - SK Slavia Praha B 3:9 (0:6)
Rozhodčí: Mareš Bohumil, Kalík Michal Diváků: 40 Místo konání: SH Kralupy Datum konání: 24.11.2023
Branky (asistence): 24. Tetiva Martin (Vymětalík Vladimír), 29. Koláček Libor (Vymětalík Vladimír), 39. Valda David - 3. Vursta Mykola (Hrechko Serhiy), 8. Vursta Mykola (Fliashko Denys), 10. Kodatskyi Mikola (Vovchenko Mykyta), 13. Tsopa Andrei (Kodatskyi Mikola), 14. Vursta Mykola (Khainas Vladyslav), 20. Vursta Mykola, 25. Hrechko Serhiy (Prokop Pavlo), 33. Khainas Vladyslav, 38. Tsopa Andrei
ČK: 0 - Vovchenko Mykyta
AFC Kralupy: Hamák Daniel, Vymětalík Vladimír, Hruška Lukáš, Valda David, Schneider Pavel, Kaňka Jan, Tetiva Martin, Koláček Libor
SK Slavia Praha B: Kelemen Oleksandr, Vursta Mykola, Tsopa Andrei, Kodatskyi Mikola, Markanych Sviatoslav, Kuchuk Serhii, Fliashko Denys, Vovchenko Mykyta, Khainas Vladyslav, Prokop Pavlo, Hrechko Serhiy, Pylyp Igor, Melnyk Vitalii Nejlepší hráči: Vursta Mykola, Tsopa Andreii (oba Praha B), Vymětalík Vladimír (Kralupy)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700