Vloženo dne: 3.12.2023

Kvalitní utkání mezi rezervou pražské Slavie a slánským Hraslem nepoznalo vítěze. Hosté s jediným náhradníkem neudrželi vytvořený náskok ze začátku druhé půle, domácí dokázali poměrně rychle srovnat stav. Do statistik se zapsali dvougóloví střelci na obou stranách, slávista Kodatskyi a dva slánští Tomášové, Hájek a Eichler.

Utkání slibovalo vyrovnaný zápas. Domácí hráli v plné síle posíleni ještě o dalšího zahraničního hráče a také měli více míč na svých futsalkách než soupeř, který s jediným náhradníkem spoléhal na brejky. Lépe začali hosté, do 9´se hned dvakrát prosadil Hájek, po asistencích Klusáčka a Kuby. Slánští byli blízko i k další brance, ale trefili jen břevno domácí branky. Hostitel rychle kontroval, na rozdíl jediné branky snížil Vursta, po příhře Pylypa. Těsně před přestávkou domácí i srovnali stav Slinkiem, ale v posledních vteřinách první půle si hosté vrátili vedení Kubou, kterého vyzval do zakončení opět Klusáček a šli tak do poločasové přestávky s těsným náskokem.

Ani druhá část zápasu nepřinášela změnu, domácí častěji na míči, soupeř spoléhal na brejkové situace. Také úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům a dvěma góly Eichlera se dostali do tříbrankového trháku. Domácí to však nezabalili, hnali se za vyrovnáním a poměrně brzy se jim ztrátu podařilo smazat. Dvě snižovací branky Kodatskyiho vrátili slávisty do hry a vyrovnání trefil svoji druhou brankou Vursta. Utkání tak nakonec skončilo asi spravedlivou remízou. I druhý souboj tak skončil výsledkem 5:5, oba celky se stejným počtem bodů drží střed tabulky.

FC Andezit/SK Slavia Praha B - Hrasl Slaný 5:5 (2:3)
Rozhodčí: Soukup Marek, Peták Jan
Branky (asistence): 10. Vursta Mykola (Pylyp Igor), 18. Slinkin Andrii, 28. Kodatskyi Mikola (Tsopa Andrei), 29. Kodatskyi Mikola (Melnyk Vitalii), 30. Vursta Mykola (Kodatskyi Mikola) - 8. Hájek Tomáš (Klusáček Petr), 9. Hájek Tomáš (Kuba Ondřej), 20. Kuba Ondřej (Klusáček Petr), 24. Eichler Tomáš, 26. Eichler Tomáš (Hájek Tomáš)
ŽK: Pylyp Igor - Hájek Tomáš
SK Slavia Praha B: Markanych Sviatoslav, Kuchuk Serhii, Tsopa Andrei, Kodatskyi Mikola, Melnyk Vitalii, Pylyp Igor, Vursta Mykola, Fliashko Denys, Khainas Vladyslav, Slinkin Andrii
Hrasl Slaný: Hrdlička Jiří, Peška Jan, Hájek Tomáš, Kuba Ondřej, Eichler Tomáš, Klusáček Petr
Nejlepší hráči: Tsopa Andreii (Slavia B), Eichler Tomáš (Slaný), Kodatskyi Mikola (Slavia B) 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700