Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 20.10.2023

Po reprezentační pauze se vrací 5. kolem 1. Futsal liga. Slavia v pondělní dohrávce v Edenu vyzve nováčka soutěže Oxyworld Baník Chomutov, který se v hlavním městě představí poprvé. Zápas navazuje na hokejové utkání Slavie proti Vsetínu, přijďte po utkání fandit do haly!

Slavia půjde do zápasu ze třetího místa, má na svém kontě devět bodů. Nejlepším střelcem je zatím Antoním Hrdina se třemi brankami, dvakrát poslali míč do sítě Filip Havrda a Jan Křemen, který je také díky dvěma asistencím nejproduktivnějším hráčem. Nejméně jednu branku zapsalo už deset hráčů včetně brankáře Jana Žežulky.

Baník Chomutov zatím vybojoval šest bodů za dvě vítězství v domácí hale, kde porazil Liberec 8:7 a v dramatickém regionálním derby Kadaň 8:6. Venku se svěřencům trenéra Briče tolik nedaří – v Plzni prohráli vysoko 0:18 a v Chrudimi 2:9. Nejlepším střelcem je Daniil Doleček s pěti brankami, nejproduktivnějším hráčem pak Filip Schreiner se 4 brankami a 4 asistencemi. Mezi opory týmu patří také Filip Gedeon, syn bývalého slávistického záložníka Patrika Gedeona.

Výkop utkání je v Edenu ve 20 hodin, těšíme se na každého fanouška!

Komentáře před utkáním:

Ondřej Míča (hráč Slavie): "Zápasy po reprezentační pauze nebývají úplně jednoduché, ale měli jsme přece jenom čas se připravit. Doufám, že nepřipustíme žádné drama. Musíme ukázat, že jsme doma silní, diktovat tempo hry, proměňovat šance a mít zápas pod kontrolou od samotného začátku."

Daniil Doleček (hráč Chomutova): "V pondělí jedeme na zápas se zkušeným týmem, pro nás to je druhé televizní utkání v řadě. Bude to pro nás těžký zápas, ale nenecháme Slavii nic zadarmo a věřím, že celý náš tým nechá na palubovce vše pro to, abychom dovezli tři body do Chomutova.”

SK Slavia Praha – Oxyworld Baník Chomutov

5. kolo 1. Futsal ligy, hala Slavia, 23.10.2023, 20 hodin

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700