Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 30.11.2023

Série zápasů venku pokračuje. Po Liberci a Kadani zamíří v pátek Slavia do Olomouce. Na palubovce posledního celku tabulky bude chtít navázat na předchozí dvě vítězství a odehrát klidnější souboj než ten, který se konal ve Velké Bystřici v lednu.

Svěřenci trenéra Zdeňka Slámy jsou za polovinou série čtyř venkovních zápasů v řadě. Tři body přivezli z Liberce i Kadaně, v obou případech rozhodli po změně stran po bezbrankových prvních poločasech. Nejlepšími střelci jsou před víkendovým kolem Antonín Hrdina, Jan Homola a Filip Havrda, kteří poslali míč do sítě osmkrát. Nejproduktivnějším hráčem je Jan Křemen, který ke svým šesti brankám přidal šest asistencí. Slavia je v současnosti na druhém místě, má na svém kontě 22 bodů.

SKUP Olomouc se krčí na posledním místě tabulky s jedním bodem za domácí remízu s Rapidem Ústí nad Labem 4:4. V posledním kole ale svěřenci hrajícího trenéra Martina Janečky dokonce vedli na palubovce Chrudimi po prvním poločase 3:2, i když zápas nakonec prohráli 4:7. V domácí hale jsou pro soupeře mnohem těžším protivníkem než venku. Nejlepšími střelci týmu jsou Petr Brázdil a Nikolas Tilkeridis s pěti brankami.

Komentáře před zápasem:

Matúš Ševčík (hráč Slavie): "Všichni si moc dobře pamatujeme, jaký zápas jsme v Olomouci odehráli naposledy, to byl jen tvrdý boj. Musíme do toho jít s klidnou hlavou a hrát svoji hru a překonat soupeře naší kvalitou. Věřím, že navážeme na poslední výhry venku a nepřipustíme
žádné zbytečné drama."

Petr Brázdil (hráč SKUP Olomouc): „Moc se nám teď nedaří, ale třeba právě utkání se Slavií to otočí. Už je to hodně potřeba. Uděláme pro úspěšný výsledek maximum.“

SKUP Olomouc – SK Slavia Praha
11. kolo 1. Futsal ligy, SH Velká Bystřice, 1.12.2023, 19:00
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700