Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 26.3.2024

Přijďte Slavii povzbudit do haly ve čtvrtek 28.března, kdy se utká s Baníkem Chomutov o třetí důležitý bod v sérii play off! Každý fanoušek v hale je znát! Výkop utkání zatím vyrovnané série je ve 20 hodin.

Po prohře v Praze 2:6 dokázali svěřenci Zdeňka Slámy srovnat účty a ve vyhecované atmosféře chomutovské haly zvítězit 3:1 a srovnat stav série na 1:1. Nejlepšími střelci série jsou zatím kapitán červenobílých Martin Brychta a chomutovský Daniel Klíma, kteří vstřelili po dvou brankách. Jeden gól dali za Slavii Kuča, Havrda a Křemen, za Oxyworld Doleček, Nový, Schreiner a Tykal.

Komentáře před zápasem:

Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "V druhém zápase jsme udrželi nervy a koncentraci, bylo to náročné, ale zvládli jsme to. Toho se musíme držet i v pokračování série. Doufám, že se někdo uzdraví, protože taktika s power play sice vyšla, ale Chomutov se na to lépe připraví. Byl bych raději, abychom hráli normálně, protože věřím, že kvalitu na to máme, abychom je i bez téhle taktiky porazili. Doufám, že přijdou naši fanoušci, v Chomutově byla výborná atmosféra, kéž by to v Edenu bylo ve čtvrtek podobné."

Petr Nový (Oxyworld Baník Chomutov):
“Ve čtvrtek nás čeká další těžké utkání na půdě Slavie. I když jsme doma smolně prohráli kvůli neproměnování šancí, kde Slavii podržel gólman. Po celý zápas jsme byli lepší, tak věřím že to v Edenu bude naopak a štěstí se zase překloní na naši stranu a vyhrajeme. V nědeli bychom chtěli doma oslavit postup s našimi fanoušky, kteří jsou nejlepší v lize.”

SK Slavia Praha - Oxyworld Baník Chomutov (stav série 1:1)
3. čtvrtfinále Play off 1. Futsal ligy
SH Slavia, čtvrtek 28. března 2024, 20:00 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700