Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 30.3.2024

V neděli má Slavia první možnost ukončit sérii s Baníkem Chomutov a postoupit do semifinále. Do čtvrtého čtvrtfinále nastoupí s vedením 2:1. Slávistům se podařillo sérii otočit a po úvodní prohře v Edenu vyhráli v Chomutově a ve čtvrtek pak přidali znovu před domácími fanoušky druhý bod.

Nejlepším střelcem této série je před čtvrtým dějstvím Jan Křemen se čtyřmi brankami, třikrát poslali míč do sítě Lukáš Kuča a Martin Brychta, který se jako jediný trefil zatím ve všech zápasech. Z týmu soupeře se prosadilo celkem sedm hráčů, dvakrát překonal sešívaného gólmana bývalý hráč Slavie Daniel Klíma.

Komentáře před zápasem:

Jan Křemen (Slavia): "Co od tohoto zápasu čekám? Bude to boj o každý míč, nemyslím si, že to bude nějaký pohledný futsal. Určitě budeme chtít sérii ukončit, ale nic jednoduchého nás nečeká, to už z průběhu této série víme."

Jan Nejedlý (Chomutov): “Slavia má zítra možnost ukončit tuto sérii, a to nikdo z nás rozhodně nechce dopustit. Bude nás tlačit plná hala a všichni víme, že když si sáhneme na dno svých sil, tak sérii protáhneme do posledního zápasu. Tímto chci pozvat všechny fanoušky futsalu v Chomutově! Budeme vás potřebovat!”

Oxyworld Baník Chomutov - SK Slavia Praha (stav série 1:2)
MSH Chomutov, 31. března 2024, 17:00 MSH Chomutov 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700