Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 16.1.2024

Maximálně úspěšnou neděli mají za sebou junioři a dorostenci Slavie. Ze čtyř zápasů proti ŽV Brno a Vyškovu si připsali čtyři vítězství. Juniorka jedenáctou výhrou z jedenácti zápasů potvrdila postup na závěrečný turnaj o medaile, dorostenci se udrželi ve hře o stejný úspěch.Rozhodne se následující víkend ve Zruči.

Juniorská liga:

Slavia - Žabinští Vlci Brno 8:2 (4:0)

Branky: 3. Kazbekov (Kuča), 10. Kazbekov (Kraus), 11.Kuča (Kazbekov), 20. Kočovský (Kuča), 28. Kazbekov (Kraus),36. Kuča, 36. Kuča, 40. Klaban - 24. Polóni (Pfeffer), 33. Suchomel

Slavia - SK Amor Klobouky Vyškov 4:3 (1:3)
Branky:
14. Klaban, 27. Slapnička (Kazbekov), 28. Kraus (Klaban), 38. Slapnička - 3. Šamšula, 9. Zezula (Tesáček), 18. Šamšula (Zezula)

SK Slavia Praha: Nerad (Naku) - Klaban, Kuča, Kočovský, Mottl, Slapnička, Schütz, Vávra, Rozman, Kraus, Berezhnyk, Altera, Kazbekov. Trenér: Jan Homola, asistent Filip Havrda.

Hodnocení trenéra Jana Homoly:

"Neskutečná bilance 11 zápasů 11 vítězství nás s předstihem poslala do Final Four. Tím jsme splnili jeden z prvních cílů v sezóně. Čekají nás poslední dva zápasy proti Mělníku a proti Plzni, kde nechceme polevit a chceme opět v obou případech zvítězit. Kluci si musí neustále budovat mentalitu vítězů. V prvním zápase proti Žabinským Vlkům jsme předvedli slušný výkon, který měl občasné výkyvy. Bylo to zapříčiněno i tím, že jsem točil všech 12 hráčů. Takže hráči nebyli úplně v takovém tempu, jak měli být. Každopádně jsme měli celí zápas pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. V druhém zápase nás čekal velmi bojovný Vyškov. Soupeř se dostal do vedení o dvě branky a poprvé v sezóně jsem na kluky musel hodně zvýšit hlas. Absolutně podceněný zápas, laxní přístup. Takhle nelze hrát nikdy, a už vůbec ne za Slavii. Na druhou stranu musím kluky pochválit, že se o poločase vzbudili a zápas otočili. Děkuji klukům za dosavadní jízdu v sezóně, už teď to beru jako velký úspěch. Práce teprve začíná a my se musíme připravit na poslední dva zápasy v základní části a následné Final Four, které je velmi zrádné."

Dorostenecká liga:

Slavia - Žabinští Vlci Brno 2:1 (1:0)
Branky: 17. Tkač (Šilhavý), 38. Brožek (Formáček) - 32. Suchomel

Slavia - SK Amor Klobouky Vyškov 4:1 (2:1)
Branky:
6. Brožek (Pejšek), 11. Bawia (Brožek), 35. Tkač (Formáček), 38. Sládek (Brožek) - 4. Klimek

SK Slavia Praha: Hladil, Budil - Šilhavý, Pejšek, Křemen, Tkač, Honzíček, Macháček, Bawia, Brenkuš, Brožek, Formáček, Sládek, Tsouassa. Trenér Jan Homola.

Hodnocení trenéra Jana Homoly:

"Dvě nedělní výhry nás drží v boji o postup do Final Four. O postup na finálový den si to v posledním kole rozdáme s Mělníkem a Plzní. Prostě někdo z nás postoupí a na někoho zbyde černý Petr. Takže pro nás je již příští kolo takové play off. Nutno podotknout, že kluci by si postup zasloužili. Hrají velmi dobře i takticky se rychle zlepšují a jak jsem již jednou zmínil, myslím, že je to tým, který má největší potenciál za dobu, co působímu juniorek Slavie. Proti Žabinským Vlkům nás čekal zápas s týmem, který je fyzicky vyspělý a silově je na tom úplně jinde než my. Ale kluci plnili všechny taktické pokyny do puntíku a odměnou byla veledůležitá výhra. V druhém zápase jsme měli vyhrát daleko větším rozdílem, ale naše neefektivita v zakončení byla do nebe volající. Tím jsme si zápas trochu komplikovali, ale zvládli jsem jej s přehledem. Musí pochválit všechny kluky, protože předvedli týmový výkon, který nás stále drží ve hře, a je jen na nás, jak k tomu v sobotu přistoupíme. Věřím, že se nakonec budeme radovat z postupu, protože kvalitu na to máme."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700