Vloženo dne: 16.10.2023

Velmi významný krok na poli rozvoje sportování dětí a mládeže, od těch nejmenších, kde není rozhodujícím kriteriem výsledek, avšak samotné sportování, učinil klub SK Slavia Praha futsal uzavřením Smlouvy o spolupráci s Kroužky o.p.s., které jsou poskytovatelem služeb spojených s volnočasovými aktivitami pro děti a mládež.

Mezi tyto aktivity se nyní zařadí i futsal. Slavia bude aktivně spolupracovat v rámci poskytovaných kurzů a kroužků, čímž významně přispěje k pohybovému rozvoji dětí, a zároveň bude významně propagovat náš sport - futsal, mezi těmi nejmenšími věkovými kategoriemi.

Předseda klubu Oldřich Pánek: "Není to náš první krok tímto směrem v posledním období. K futsalu mládež přichází až okolo 13-14 let věku, a my touto spoluprací chceme jít ještě mnohem dále. Samozřejmě si přejeme, aby některé z dětí, kterému futsal ukážeme, se třeba za 10 let objevilo v dresu Slavie a rozdávalo radost slávistickým i futsalovým příznivcům, avšak není to prioritou. Musím smeknout klobouk před všemi, kteří se sportováním dětí zabývají. A Slavia k tomuto chce přispět."

www.krouzky.cz

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700